Direktlänk till inlägg 24 november 2010
400 g krabbkött
1 gul lök
2 msk jordnötsolja
1 tsk curry
1 tsk färsk riven ingefära
1 tsk hackad röd spansk peppar
1 burk krossade tomater
1-2 dl vatten
salt efter smak
1. Låt krabbköttet rinna av och ta bort eventuella hårda bitar av brosk. Skala och hacka löken. Skålla, skala och hacka tomaterna.
2. Hetta upp oljan till medelvärme i en gryta. Lägg i lök, curry, ingefära och chili. Rör om och låt allt fräsa i 5 minuter. Lägg i tomaterna och spä med lite vatten. Lår koka upp.
3. Lägg i krabbköttet och koka grytan på svag värme i 5 minuter. Häll i mer vatten om konsistensen är för tjock. Smaksätt med salt. Tips: vill du laga den här rätten av hela, kokta krabbor går det åt 3 st. Ta vara även på rommen.
Veckans recept har bl.a varit i Afrika men nästa gång börjar vi förbereda julen.
Vi har flyttat till ny domän. Nya inlägg ser ni här: http://torejesper.blogspot.com/ ...
Så närmar vi oss midnatt och årets sista dag är kommen. Det har verkligen varit ett mycket händelserikt år på många sätt vilket jag redan skrivit om i det förra inlägget. Jag tänkte därför ta tillfället i akt att tacka för alla de här åren på bloggpl...
http://torejesper.blogspot.com/ ...
Hej alla läsare!
Varmt välkomna till TJ-bloggen, som utöver dagliga inlägg producerar videoklipp, musik, bilder och mycket annat!
----------------
Welcome to the TJ Blog, in addition to daily posts, we produces videos, music, photos and more!
Väntande text
Läs om hur du kommenterar, ställer frågor eller lämnar åsikter.
Vad vi accepterar eller annat som handlar om bilder och filmer.