TJ

Alla inlägg under mars 2011

Av tj - 16 mars 2011 23:16

Nu närmar våren sig med stormsteg och ett säkert vårtecken är att Släktforskningens dag firas på lördag den 19 mars 2011 runt om i landet. På många håll arrangerar de lokala släktforskarföreningarna, arkiven och biblioteken Släktforskningens dag och förhoppningen är att många, både nya och gamla, släktforskare träffas och byter erfarenheter. Titta på http://www.genealogi.se, den lokala föreningen eller tidningar efter aktiviteter på din ort.

ArkivDigital och tjänsten ADOnLine2 är gratis helgen 19-20 mars 2011

Många har inte möjlighet att besöka någon aktivitet och för att hjälpa alla de som vill prova på att släktforska och hjälpa alla föreningarna att visa och berätta om släktforskning på bästa sätt, så erbjuder ArkivDigital och tjänsten ADOnLine2 gratis till alla hela helgen.


Passa på  / J 

ANNONS
Av tj - 16 mars 2011 13:28

 

ANNONS
Av tj - 15 mars 2011 22:44

 Vet att det inte syns såå bra,,, men är inte så vaaaaaan,,, måste bli det så ni får nöja er så länge   


Ni ser nog inte allt för dåligt heller skulle ja tro.. ni ser nog... annars klicka på bilden så blir den ju större ...


/T 

Av tj - 15 mars 2011 22:12

Hej Hej !!!


Idag höll jag och en kompis i datorlektion, vi visade hur man MovieMaker fungerar. Det programmet kör vi alla våra filmer, bildspel m.m till bloggen,,, om ni inte visste det     Tyckte hela klassen va me och fattade hur det fungerade så, lyckat !!   


Va också med när några redovisade i klassen, själv ska jag redovisa på måndag..


Imorgon har vi ingen matte,, ingen svenska för vissa som inte har just då eller redan redovisat... så ja har sovmorgon,, och lyssna nuu... TILL 12:20 och vi slutar 1, hahahahahaha   Har också hittat en låt de flesta av er känner igen.. men i en Förbättrad version.... enligt mig såklart    nu får såklart tycka annat, men ha det så gött , vi hörs imorgon.
/T

Av tj - 14 mars 2011 22:02

Hej hej   


Idag har det hänt en del, i skolan är det kärleksvecka denna veckan. Så vid kl 10 hade alla killar i årskurs 1 en föreläsning om sex och samlevnad i samlingssalen. På lektionen gjorde vi färdigt allt material till utställningen som finns runt om i skolan och har tema kärlek. På mediekunskapen efter föreläsningen pratade vi om dramat i Japan och sen gjorde vi killar färdigt uppgifter som man inte blivit klara med. Tjejerna hade nämnligen sin föreläsning då så vi var en klass på 3 killar.


Idag har man haft möjlighet att chatta med Eric Saade och innan har jag alltid missat det men nu var jag snabbare. Först chattade han på aftonbladet, vilket jag missade men på skånska dagbladet hann jag och fick svar med   . Det blir kanske tillfälle för mer frågor. Blev så glad eftersom han har bara en halvtimme, det är ju tråkigt för han hinner inte svara på alla.


Killfans

Hej Eric! Jag röstade på dig jätte mycket och älskar din musik. Jag undrar om du tycker att det kan vara jobbigt om en kille gillar dig och din musik eller kommer fram och vill ha en kram och autograf. Hur gör du i en sådan situation eller går det bra oavsett kön.
Hoppas du inte tyckte min fråga var för jobbig att läsa. Mvh ett killfans
/Jeppe

Svar: Hej jeppe! Jag älskar min publik ALLA som lyssnar på min musik! Utan er är jag ingenting! så är det bara. Man vill ha en bred publik allt ifrån minsta tjej till äldsta och minsta kille till äldsta.. Det händer ju jämnt att killarna också kommer fram! Tjejer är dock lite modigare. Men jag älskar självklart när killarna också vågar ge credd och komma fram! kraam
Vi har inte fått in så många frågor så det blir ett videoinlägg, därför skjuter vi upp det några veckor, alla tidigare frågor ligger kvar så tar vi alla samtidigt. Ni får fråga saker om oss, det är roligt med era frågor. TJ har en viss gräns bara, ni får veta mer en vad ni från början inte fick veta.
/ J    
Av tj - 13 mars 2011 21:00

Hej på er !


Det var en riktig helg som man vill ha mer av men någon gång ska det roliga ta slut. Stora händelser är ju det stora dramat i Japan, Alexander Ryback åkte ut Let´s dance och Eric Saade vann Mello. Har grävt lite i arkiven och hittat en del. Om inget ska ni hänga som jag på http://www.ericsaade.com/


När man kommer hem så har man använt all data till bredbandet för denna månaden. Jag har 3g modem så nu anpassas mitt nät, det går trögt och jag som har så mycket att göra. Det kan därför ta tid och några videoinlägg blir det nog inte från denna datorn fören nästa månad. Youtube har också beklagat att det fanns vissa klipp mot upphovsrätt och därför denna tråkiga anledning att de inte längre går att spela. Dessa är borttagna och TJ får skärpa sig för vill inte bli av med vårat konto.


http://svtplay.se/sok?cs,s,1,eric+saade,sample/ps,s,1,eric+saade,full/ts,s,1,eric+saade,title


http://www.tv4play.se/search?text=eric+saade


/ J 


Av tj - 12 mars 2011 22:19

JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAA!!!!!!!!

  


TJ bloggen och Eric Saade är så tacksamma. TJ med sina 22 röster + bloggens vänner och sedan Europa och hela svenska folket. Jag måste säga att jag är i chocktillstånd och inte riktigt fattat vad som hänt men imorgon kommer det kännas bättre. Vill säga tack och nu laddar vi inför Tyskland den 12 maj och hoppas på att Europa tillåter Eric sitt glas.


   / J    

In other languages

Kontakta oss.

    

Om oss!

   

Hej alla läsare!

 

Varmt välkomna till TJ-bloggen, som utöver dagliga inlägg producerar videoklipp, musik, bilder och mycket annat!
----------------
Welcome to the TJ Blog, in addition to daily posts, we produces videos, music, photos and more!

 

För mer info:

T's ord och bilder

Väntande text

 

Uppdateringar från J

Uppdaterad 25 oktober:

 

Månadens bilder!

 
 

Sociala medier

                

Media

              

Tips

     

Tävlingar

      

Övrigt

       

Regler för bloggen

      

Läs om hur du kommenterar, ställer frågor eller lämnar åsikter.

Vad vi accepterar eller annat som handlar om bilder och filmer.

  

Klicka här

Er hörna

     

Kommentera, möt och diskutera bloggen med andra läsare och oss.

 

Gör ditt inlägg direkt

Undrar ni något?

    

Missat något av det nya ?

J´s författarskap


Följ bloggen

Följ TJ med Blogkeen
Följ TJ med Bloglovin'

Vilka länder besöker oss?

free counters

Läsvärda bloggar

Arkiv

Kategorier


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se