TJ

Alla inlägg under mars 2012

Av tj - 4 mars 2012 22:19

Hej   


Datorn laggade innan så mitt andra inlägg försvann. Jag kopplade in min nya kameran och då sa datorn ifrån. Men som ni läst har turturduvorna varit här igår på middag. En kväll vi sent ska glömma.

 

Idag har jag och Kenny gått eljuspåret och det tog en timme. Trodde att det skulle ta längre tid men det gjorde det inte. Det var ju skönt. 


Imorgon börjar praktiken eller APU som det heter nu på gymnasiet. Hoppas det kommer bli bra. 


Vi hörs    /J

ANNONS
Av tj - 4 mars 2012 16:12


MVH /T

ANNONS
Av tj - 4 mars 2012 12:35


               

HEJ !  

Nu sitter lilla Emma och jag och lägger in bilder som vi har varit ute och tagit precis. Hon tog väldigt fina bilder, fast hon blev inte riktigt nöjd   Men jag blev nöjd i alla fall och ni har 3 foton som jag blev lite extra nöjd med helt enkelt  


Idag så är det Vasaloppet så vi har tittat lite på det medans vi åt vår frukost och det blir väl mera av den varan under maten..

Igår så hade vi värkligen en trevlig kväll tillsammans med J! Vi fick gooood mat och sen så tittade vi på två bra filmer som han har gjort med gamla minnen om åren som har gått och allt   Sen så spelade vi många olika wii-spel. Vi spelade Just Dance och ... ja har glömt va de hette nu igen, tusan också.... Roligt hade vi i alla fall och vi gick inte hem innan klockan slog halv tolv, tolv 


Men tack J för den kvällen! Lite synd var ju att de som gick vidare till finalen i Melodifestivalen inte var de bästa.

Ha nu  det riktigt bra allesammans !   


MVH/T     

Av tj - 3 mars 2012 15:11

Hej allesammans! 


Idag så har jag och Emma varit nere på stan ett bra tag. Vi har varit i en massa affärrer och en massa kläder har Emma köpt. Jag har också skaffat mig ett par solglasögon nu när solen äntligen börjar att komma fram och värma ordentligt 


Efter ett tag så åt vi på MC och sen tog vi bussen hem . Nu ska vi nog ta det lite lugnt, kanske att vi spelar lite wii eller badminton om en stund, vem vet. 

Ikväll så är det andra chansen för de 8 låtarna som inte tog sig till finalen direkt. Vi kommer att se den med J och äta middag där också det kommer bli jättetrevligt  


Här är nu en bild på mitt köp från stan, ha en fin lördag allesammans !!


 


MVH /T  

Av tj - 2 mars 2012 21:37


MVH/T.E

Av tj - 2 mars 2012 18:46

Hej  


Jaha, så var veckan äntligen slut och bara helgen kvar. Roligt att ha träffat alla igen efter lovet spec eftersom jag var sjuk innan med. Under veckan har vi haft redovisning, betygsamtal och spelat in reklam nere i ljudstudion.


Det stora är väl att APUn börjar nästa vecka. Jag ska vara på skivan och boken. Efter mycket letande hamnade man tillslut där. Tror att det kommer bli bra. Pågår i två veckor.


Imorgon kommer turturduvorna över på middag och efter blir det ju Mello. Funderar på att om de kära vill kanske man kan se en eller två spec filmer med, hihi.   Får se vad vi orkar. 


Angående Mello kommer inte lista över vilka som tävlar imorgon, klicka på kategorin Melodifestival-NYTT och se där istället. Alla 10 finalister som tävlar i globen sen kan ni lyssna på här i bloggen på måndag.


Vi hörs     /J  

Av tj - 2 mars 2012 13:01


MVH /T  Ha en bra praktik alla i klassen !! 

Av tj - 1 mars 2012 17:14

Först tar vi en låt    


Hej!! Idag så har vi haft en lång dag med information om hur det ska gå till på vår praktik som vi nu ska ha i 4 veckor.

Sen var det fisk till middag och efter det så hade vi en som har jobbat länge med barn som var och berättade om sina minnen och hur det var då på den tiden och en massa saker  


Sen så efter skolan så var min lärare här i trombon och då fick ja veta att ja ska spela konsert igen på tisdag.. Med all praktik och bowling den dagen,, ooooooh.  

Imorgon är det fredag och fredagsspecialen igen. Det är inte allt utan min älskling ska sova över i helgen och vi ska också se andra chansen på lördag med J. Det blir nog riktigt trevligt med lite gott och melodifestivalen  


Ha nu en fortsatt kväll allesammans !

MVH /T  

In other languages

Kontakta oss.

    

Om oss!

   

Hej alla läsare!

 

Varmt välkomna till TJ-bloggen, som utöver dagliga inlägg producerar videoklipp, musik, bilder och mycket annat!
----------------
Welcome to the TJ Blog, in addition to daily posts, we produces videos, music, photos and more!

 

För mer info:

T's ord och bilder

Väntande text

 

Uppdateringar från J

Uppdaterad 25 oktober:

 

Månadens bilder!

 
 

Sociala medier

                

Media

              

Tips

     

Tävlingar

      

Övrigt

       

Regler för bloggen

      

Läs om hur du kommenterar, ställer frågor eller lämnar åsikter.

Vad vi accepterar eller annat som handlar om bilder och filmer.

  

Klicka här

Er hörna

     

Kommentera, möt och diskutera bloggen med andra läsare och oss.

 

Gör ditt inlägg direkt

Undrar ni något?

    

Missat något av det nya ?

J´s författarskap


Följ bloggen

Följ TJ med Blogkeen
Följ TJ med Bloglovin'

Vilka länder besöker oss?

free counters

Läsvärda bloggar

Arkiv

Kategorier


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se