TJ

Alla inlägg under augusti 2012

Av tj - 27 augusti 2012 16:12

Hej på er allesammans !! Då äntligen kan jag börja blogga som vanligt och göra Fredagsspecialen då äntligen   

Det har hänt massor sen sist men lite av det kan jag ju berätta om   


Skolan har startat igen och jag är inne i vecka två av terminen nu   Klassen är lika knasiga som åren innan haha xD 

De är roligt att vara tillbaka i skolan så att man har lite att göra på dagarna. Vi har haft lite information idag om praktiken som vi kommer påbörja vecka 38 så det är ganska snart ju    Idag har jag fått veta att jag kommer börja i förskolan och sen i höst någon gång så byter vi som har fått förskolan med de som får särskola nu eller något i den stilen. 
Jag kommer vara hos 6-åringar så då har min förfrågan blivit hörd på den punkten   


Imorgon ska vi ha utedag tillsammans med ettorna och tvåorna, vi ska ha olika stationer och fika och äta korv med bröd. Denna rundan som vi kommer gå är välkänd för vi har gått den 2 gånger innan tror jag på ett ungefär. Jag och min grupp ska ta hand om lite underhållning innan och efter fikat och maten så dit har vi planerat lite  


Nu ska jag ut och gå i det underbart varma vädret som vi har i Växjö. 


Ha det fint !! MVH/T

ANNONS
Av tj - 27 augusti 2012 09:00

  

GLÖM INTE ATT SKICKA IN ERT SVAR TILL VÅR E-POST. DETTA ÄR SÅKLART FÖR ATT INGEN KAN FUSKA GENOM ATT KOLLA PÅ VAD ANDRA HAR SKRIVIT IN VIA BLOGGEN. SÅ DETTA SKÄL ENDAST. 


TJ.BLOGGPLATSEN@HOTMAIL.SE


LYCKA TILL   MVH/TJ


Rätt svar i första delen är Malmö och en utav våra tävlande hade rätt. Vinnare kontaktas via mejl.

Lycka till i denna veckas tävling.     /TJ 

ANNONS
Av tj - 23 augusti 2012 21:33

Hej allihop   


Har ni det bra i er vardag? Ja, vi unnar er som har semester/lov eller annan typ av ledighet. Lärarna sliter verkligen hårt med oss detta året. Schemat mastigare och fyllt med undervisning. Den enda sovmorgonen är på tisdagar då vi börjar 10.25 annars är det 8 som gäller. Sluttiden är visserligen olika men runt 15-16 är varje dag.    


Vi har börjat jobba med avsnittet universum i naturkunskap då vi sett en film. I svenskan har arbetet med 1800-talet tagit fart. Mycket litteratur att ta sig igenom men det går. Det roligaste just nu är sommarprogrammet vi ska påbörja i ljudstudion. Ni vet säkert kändisar som pratar i P1 sommarradio. Vi ska prata själva nu.   


Japp, det var lite från skoldagen.    /J

Av tj - 22 augusti 2012 19:51

Det ni ska se är på 16:12 min in i klippet till 28:30   Deeeeet är sååå bra   MVH/T

Av tj - 21 augusti 2012 20:04

Jaha, så har man plötsligt blivit trea och åter äldst bland folket på skolan. Personligen har skolstarten inneburit mental förberedning. Igår när man skulle lägga sig var man lite rädd för att somna. Tänk om inte väckarklockan ringer och jag försover mig. Det var så illa att jag funderade på att faktiskt stanna uppe. Men på något sätt somnade jag men vaknade ungefär en gång i timmen.   

Då klockan var 6 gick jag upp. Det var klokt att stiga upp i tid, sitta på sängen en stund. Göra iordning en skål med fil och äta i mitt rum förvånansvärt. Jag ville vara isolerad från min omvärld, äter jag ute i lägenheten kan mamma vakna och gå upp.   


Men utan stress gick jag till skolan med mat i magen. Jag var coollugn och kände inte så mycket oro. Men det gjorde mig faktiskt nervös att jag inte var nervös, hehe. När man kommer fram möts man av något som skulle kunna vara kaxiga ettor. De betedde sig som att de ägde hela trotoaren. Jag var rätt nära att bara putta till de. Har inte folk vett att se på sin omvärld. Ställa sig mitt i och inte ska de flytta på sig heller. Nej, en liten bitter J intar paviljongerna. 


Där inne satt alla och pratade i munnen på varandra. Det var ju över två månader de hade pratat så de hade mycket att ta igen. Vi fick information om schema och lite om vad som väntar. Följt efter att berätta om våran sommartid. 

Tiden gick och den första lektionen som var svenska skulle äga rum med ny lärare. Vår andra hade blivit gammal och pensionerat sig. Nu blev det hårda tag för vår nya sa att vi kommer ha prov inom de kommande dagarna. NNEEJJJJJ   


Det blev lunch med soppa och sen skulle vi träffa ytterligare en ny lärare. Han har vi sett ofta i skolan men inte haft i undervisning. Nämligen en B-kurs i Multimedia och den drar ut dagen med över 3 timmar. Kursen började med en uppgift om att presentera en film eller serie vi gillar. Jag blev klar precis innan klockan blev 15.30 Då fick man äntligen gå hem.    Efter skolan väntade bowling med T men det är en annan historia...


Kram    /J  

Av tj - 20 augusti 2012 09:00


Kommentera gärna ert svar på vart ni tror att vi är på väg genom att mejla till våran e-post: tj.bloggplatsen@hotmail.se och alltså inte som nämns i klippet. 


Lycka till    /TJ

Av tj - 18 augusti 2012 22:28

Halloj alla   


Idag fick man klä upp sig lite för det var dags att gå i kyrkan. Nämligen min kusins sons dop. Lille Colin är nu döpt i Moheda kyrka. Det var första gången jag var inne i den kyrkan. Och nog kom det folk alltid. Släkt på bägge sidor med kompisar, så ska ett dop vara.Efter själva dopet gick alla vidare till församlingshemmet. Nej, jag hade inte varit där heller innan.   Vi gick upp för trapporna och in i stora samlingssalen. Snart blir det fika tänkte alla men ingen fick röra bordet. Tårtan var inte framme och Colin måste förses med nya kläder. Men så snart kunde ändå alla få lite fika.


Under dopet får man ju presenter. Inte gästerna, utan gåvor till den som döps kan man säga. Nu kan ju inte Colin öppna dessa själv så föräldrarna fick göra det istället. Eftersom pappa skulle på 40 årskalas i Växjö var vi tvunga att lämna herrskapet.


Det var trevligt så länge det varade.     /J    

Av tj - 18 augusti 2012 14:40

Hej allesammans ! Nyheter om Fredagsspecialen tyckte jag kunde vara på sin plats   

Det har ju varit ett bra tag sen, 1 månad till och med. Det är ju så att när det är sommarlov så är man ju inte alltid hemma    Det har varit så för mig ungefär. Det har varit Skottland och fixning av datorn som också har ställt till det... En hel del irriterade minuter har det blivit många gånger pågrund av att datorn aldrig tycks blr klar. Nu i veckan som kommer har det lovats mig att den ska få bli helt fixad med nya grafik-kort och sånt, äntligen!! Det är lite sånt som har ställt Fredagsspecialen i bakgrunde. En stor sak till som har kommit först är ju serien som är redo att visas när den nya veckan nu börjar  Vi åt nyss lunch och det blev kött med potatis och sås   Det är aldrig fel med gooo sås och potatis, kanske inte allas favorit    Tror det blir lite film senare ikväll och ta det lugnt. Nu närmar sig skolstarten snabbare än snabbt så det gäller att ha allt klart till dess. 

 

MVH /T

In other languages

Kontakta oss.

    

Om oss!

   

Hej alla läsare!

 

Varmt välkomna till TJ-bloggen, som utöver dagliga inlägg producerar videoklipp, musik, bilder och mycket annat!
----------------
Welcome to the TJ Blog, in addition to daily posts, we produces videos, music, photos and more!

 

För mer info:

T's ord och bilder

Väntande text

 

Uppdateringar från J

Uppdaterad 25 oktober:

 

Månadens bilder!

 
 

Sociala medier

                

Media

              

Tips

     

Tävlingar

      

Övrigt

       

Regler för bloggen

      

Läs om hur du kommenterar, ställer frågor eller lämnar åsikter.

Vad vi accepterar eller annat som handlar om bilder och filmer.

  

Klicka här

Er hörna

     

Kommentera, möt och diskutera bloggen med andra läsare och oss.

 

Gör ditt inlägg direkt

Undrar ni något?

    

Missat något av det nya ?

J´s författarskap


Följ bloggen

Följ TJ med Blogkeen
Följ TJ med Bloglovin'

Vilka länder besöker oss?

free counters

Läsvärda bloggar

Arkiv

Kategorier


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se