TJ

Direktlänk till inlägg 30 juni 2015

Badat kallt och ingen tv

Av tj - 30 juni 2015 19:59

Hej på er!

 

Har ni märkt att sommarvärmen äntligen börjar komma? Det känns underbart för ärligt talat så har juni månad varit alldeles för tråkig. Ingen värme finns det i huset heller eftersom hyresvärden stänger av elementen sommartid (de behövs ju inte under sommaren!).

I dag stängde de till och med av varmvattnet på grund av något arbete. Helt oförberedd klev jag därför ner i badet, men var ganska snabbt uppe igen. Det blev en mycket snabb rengöring som går att likna vid en klassisk kattvätt. Så här i efterhand kan jag skratta åt det även om det i stundens allvar inte var så speciellt roligt. Jag bjuder därför på en liten skämtbild.

 

 

 

Ingen tv har vi för närvarande. Alla kanaler visar ”myrornas krig” som det ständiga brusandet kallas. En felsökning är gjord. Dessvärre lär det nog dröja innan problemet är fixat. Typiskt att tvn ska strula när det är Almedalsvecka och allting. Massa politiska inlägg som man går miste om nu.

 

   

 

De senaste dagarna har jag helt ägnat mig åt det skrivna ordet. Håller på att läsa en bok som aldrig riktigt vill komma igång. Man måste ju naturligtvis inte läsa ut allt man läser, men nu är det bara ett par sidor kvar så jag tänker banne mig läsa de sista också.

Fick en kommentar angående om att min frågelåda är lite kort. Jag tyckte att Emelie som skrivit kommentaren påpekade en väldigt viktig sak som är värd att uppmärksamma. Jag och T har inte velat ha för långa inlägg för att på sätt inte riskera att ni tröttnar på inläggen. Ett tag var inläggen lite längre och dessa har hittills lägre tittarsiffror än de kortare. Vad det egentligen beror på är ju klart svårt att säga. Men en sak är säker och det är att kortare inlägg är nog bättre. Jag tycker emellertid om Emelies kommentar och delar hennes åsikt om att frågelådan borde förlängas. Jag ska självklart överväga detta.

 

 

 

Avslutningsvis vill jag även förklara hur era frågor kommer till mig:

Alla inkomna frågor hamnar i en inkorg som sparas i en låda (därav namnet frågelådan). Jag hämtar sedan era frågor direkt från den här inkorgen och läser upp dem i den ordningen jag får dem. Har du ställt en fråga som jag inte besvarat än behöver du inte vara orolig. Frågan vilar tryggt i lådan och väntar bara på att bli uppläst. Har du däremot ställt flera frågor i samma kommentar och jag bara besvarat en eller några kan något ha blivit fel vid överföringen. Jag ber dig därför att ställa frågan igen om du är osäker. Om din fråga redan finns så behöver du bara vänta.

 

Tack för det här inlägget!

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tj - Måndag 7 jan 01:01

Vi har flyttat till ny domän. Nya inlägg ser ni här:   http://torejesper.blogspot.com/ ...

Av tj - Söndag 6 jan 01:39


          Tjenare!!Ni som ännu inte har kikat in vårt nya ställe, gör gärna det. Där fortsätter TJ andan och vi har nya saker planerade, just nu finns ännu ett nytt videoklipp ute!       https://torejesper.blogspot.com/   Ha det...

Av tj - 30 december 2018 23:45

Så närmar vi oss midnatt och årets sista dag är kommen. Det har verkligen varit ett mycket händelserikt år på många sätt vilket jag redan skrivit om i det förra inlägget. Jag tänkte därför ta tillfället i akt att tacka för alla de här åren på bloggpl...

Av tj - 29 december 2018 23:47

    http://torejesper.blogspot.com/           ...

Av tj - 25 december 2018 15:49

  Hoho! Då har det äntligen lidit mot jul och jag inser verkligen hur lite jag bloggat den här månaden och helt gått upp i en massa annat. Till exempel har jag den senaste veckan träffat flera vänner och bytt julklappar, eller har vi ätit god mat...

In other languages

Kontakta oss.

    

Om oss!

   

Hej alla läsare!

 

Varmt välkomna till TJ-bloggen, som utöver dagliga inlägg producerar videoklipp, musik, bilder och mycket annat!
----------------
Welcome to the TJ Blog, in addition to daily posts, we produces videos, music, photos and more!

 

För mer info:

T's ord och bilder

Väntande text

 

Uppdateringar från J

Uppdaterad 25 oktober:

 

Månadens bilder!

 
 

Sociala medier

                

Media

              

Tips

     

Tävlingar

      

Övrigt

       

Regler för bloggen

      

Läs om hur du kommenterar, ställer frågor eller lämnar åsikter.

Vad vi accepterar eller annat som handlar om bilder och filmer.

  

Klicka här

Er hörna

     

Kommentera, möt och diskutera bloggen med andra läsare och oss.

 

Gör ditt inlägg direkt

Undrar ni något?

    

Missat något av det nya ?

J´s författarskap


Följ bloggen

Följ TJ med Blogkeen
Följ TJ med Bloglovin'

Vilka länder besöker oss?

free counters

Läsvärda bloggar

Arkiv

Kategorier


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se