TJ

Direktlänk till inlägg 30 juni 2015

Badat kallt och ingen tv

Av tj - 30 juni 2015 19:59

Hej på er!

 

Har ni märkt att sommarvärmen äntligen börjar komma? Det känns underbart för ärligt talat så har juni månad varit alldeles för tråkig. Ingen värme finns det i huset heller eftersom hyresvärden stänger av elementen sommartid (de behövs ju inte under sommaren!).

I dag stängde de till och med av varmvattnet på grund av något arbete. Helt oförberedd klev jag därför ner i badet, men var ganska snabbt uppe igen. Det blev en mycket snabb rengöring som går att likna vid en klassisk kattvätt. Så här i efterhand kan jag skratta åt det även om det i stundens allvar inte var så speciellt roligt. Jag bjuder därför på en liten skämtbild.

 

 

 

Ingen tv har vi för närvarande. Alla kanaler visar ”myrornas krig” som det ständiga brusandet kallas. En felsökning är gjord. Dessvärre lär det nog dröja innan problemet är fixat. Typiskt att tvn ska strula när det är Almedalsvecka och allting. Massa politiska inlägg som man går miste om nu.

 

   

 

De senaste dagarna har jag helt ägnat mig åt det skrivna ordet. Håller på att läsa en bok som aldrig riktigt vill komma igång. Man måste ju naturligtvis inte läsa ut allt man läser, men nu är det bara ett par sidor kvar så jag tänker banne mig läsa de sista också.

Fick en kommentar angående om att min frågelåda är lite kort. Jag tyckte att Emelie som skrivit kommentaren påpekade en väldigt viktig sak som är värd att uppmärksamma. Jag och T har inte velat ha för långa inlägg för att på sätt inte riskera att ni tröttnar på inläggen. Ett tag var inläggen lite längre och dessa har hittills lägre tittarsiffror än de kortare. Vad det egentligen beror på är ju klart svårt att säga. Men en sak är säker och det är att kortare inlägg är nog bättre. Jag tycker emellertid om Emelies kommentar och delar hennes åsikt om att frågelådan borde förlängas. Jag ska självklart överväga detta.

 

 

 

Avslutningsvis vill jag även förklara hur era frågor kommer till mig:

Alla inkomna frågor hamnar i en inkorg som sparas i en låda (därav namnet frågelådan). Jag hämtar sedan era frågor direkt från den här inkorgen och läser upp dem i den ordningen jag får dem. Har du ställt en fråga som jag inte besvarat än behöver du inte vara orolig. Frågan vilar tryggt i lådan och väntar bara på att bli uppläst. Har du däremot ställt flera frågor i samma kommentar och jag bara besvarat en eller några kan något ha blivit fel vid överföringen. Jag ber dig därför att ställa frågan igen om du är osäker. Om din fråga redan finns så behöver du bara vänta.

 

Tack för det här inlägget!

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tj - Måndag 16 juli 13:02

Stort grattis säger vi till vår älskade T som i dag fyller 24 år! Tiden går fort när man har roligt ;) Vi önskar honom en riktigt grym dag!           ...

Av tj - Måndag 16 juli 11:45

    Vilken grym helg det har varit, även om det fortfarande är extremt varmt. Det känns som att det bara stiger och stiger. I går kunde jag knappt jobba vid datorn. 29 grader är inte optimalt. Det är ju lite synd när man börjar känna sig lite p...

Av tj - Måndag 16 juli 09:22


Tjenare allesammans!! Nu är jag tillbaka från resan i Tallinn, Estland och jag har verkligen haft en bra vecka där. Det kommer såklart ut en film, kanske imorgon eller på onsdag. Vi gick bland annat och bowlade och såg på 3D bio medans vi va...

Av tj - Fredag 13 juli 19:30

     

Av tj - Torsdag 12 juli 10:57

    Aj aj! Nu är de brittiska spelarna också ute … Kroatien verkligen plogar allt i sin väg. Även om det klart är roligt att ett så litet land går långt sörjer jag att England åkte ut. Över huvud taget så har alla, i mitt tycke, bra lag b...

In other languages

Kontakta oss.

    

Om oss!

   

Hej alla läsare!

 

Varmt välkomna till TJ-bloggen, som utöver dagliga inlägg producerar videoklipp, musik, bilder och mycket annat!
----------------
Welcome to the TJ Blog, in addition to daily posts, we produces videos, music, photos and more!

 

För mer info:

T's ord och bilder

Väntande text

 

J's nyheter

Uppdaterat 29 juni:

 

Ibland måste man våga utmana sig själv! Att genomföra en längre resa kan vara en sådan utmaning. Det mår alla bra av!

 

                        

 

Sociala medier

                

Media

              

Tips

     

Tävlingar

      

Övrigt

       

Regler för bloggen

      

Läs om hur du kommenterar, ställer frågor eller lämnar åsikter.

Vad vi accepterar eller annat som handlar om bilder och filmer.

  

Klicka här

Er hörna

     

Kommentera, möt och diskutera bloggen med andra läsare och oss.

 

Gör ditt inlägg direkt

Undrar ni något?

    

Missat något av det nya ?

J´s författarskap


Följ bloggen

Följ TJ med Blogkeen
Följ TJ med Bloglovin'

Vilka länder besöker oss?

free counters

Läsvärda bloggar

Arkiv

Kategorier


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se