TJ

Direktlänk till inlägg 29 februari 2016

Som en marionettdocka i anslutning till skottdagen

Av tj - 29 februari 2016 23:30

 

Vilken märklig söndag det blev ändå … Det är ju helt ofattbart. Trots att både jag och mamma genomförde ett stort avfrostningsarbete under morgontimmarna fann vi ingen ork att utföra något vettigt resten av dagen. Vi kände bara en enorm frustration och trivdes bäst i våra egna rum.


Ingenting var roligt i går, men det finner nog sin förklaring i att en av mina vänner ställde in vår träff. Jag hade verkligen sett fram emot den och således var träffen också planerad. Därför blev jag så less när vännen i fråga ställde in och kom på att dagen redan var bokad med annat. Det är så oattraktivt så det finns inte! Till råga på allt uppstod det livliga diskussioner på Facebook som fick bägaren att rinna över. I vredesmod tog jag sedan itu med disken. Det bästa man kan göra i sådana här situationer är att vara handlingskraftig.

 

Om omtalad person nu läser det här vill jag bara tydliggöra att jag har full förståelse för att du har annat att göra, men du borde prata med mig först. Jag tycker det är jättejobbigt när folk ställer in om man bestämt träff. Det inger en olustig känsla i magen och jag känner mig nästan lite kränkt. Som en marionettdocka som någon tar fram efter eget tycke. Det här är inte bara en engångsföreteelse utan har hänt mig flera gånger och det är milt sagt inte roligt.


Beträffande diskussionen på Facebook vill jag be om ursäkt för att jag inte orkade resonera om livets orättvisor just då. Jag hade helt enkelt inte en bra dag, men det kändes bättre och nyttigt att få skriva om det. Man mår mycket bättre av att pränta ner sina tankar. Jag har också noga övervägt om jag ska publicera texten eller ej, men jag känner att jag står för mina känslor kring det här. Är det några oklarheter är ni välkomna att omgående höra av er!


Årets skottdag började mycket bättre även om jag inte företagit mig så mycket arbete. Det blev lite läsning och skrivning under förmiddagen, följt av efterforskningar på eftermiddagen. Efter middagen diskade jag och granskade en faktabok om rollspelens historia. Jag tänkte ge min morbror den i födelsedagspresent, men efter mer ingående läsning visar den sig innehålla oväsentligheter som morbror inte kommer orka befatta sig med. Tanken var i alla fall god och lyckligtvis är det ju hittills en lånebok som går att återlämna.

 

Melodifestivalskivan anlände också med posten i dag. Det behövs egentligen inte skrivas så mycket om den mer än att den spelas flitigt. Visserligen har jag streamat låtarna för fullt på Spotify, men det är ändå en viss känsla att äga den fysiska skivan. Det är tillika den som ingivit mest glädje i dag. Därmed säger jag god natt!

 

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tj - Måndag 7 jan 01:01

Vi har flyttat till ny domän. Nya inlägg ser ni här:   http://torejesper.blogspot.com/ ...

Av tj - Söndag 6 jan 01:39


          Tjenare!!Ni som ännu inte har kikat in vårt nya ställe, gör gärna det. Där fortsätter TJ andan och vi har nya saker planerade, just nu finns ännu ett nytt videoklipp ute!       https://torejesper.blogspot.com/   Ha det...

Av tj - 30 december 2018 23:45

Så närmar vi oss midnatt och årets sista dag är kommen. Det har verkligen varit ett mycket händelserikt år på många sätt vilket jag redan skrivit om i det förra inlägget. Jag tänkte därför ta tillfället i akt att tacka för alla de här åren på bloggpl...

Av tj - 29 december 2018 23:47

    http://torejesper.blogspot.com/           ...

Av tj - 25 december 2018 15:49

  Hoho! Då har det äntligen lidit mot jul och jag inser verkligen hur lite jag bloggat den här månaden och helt gått upp i en massa annat. Till exempel har jag den senaste veckan träffat flera vänner och bytt julklappar, eller har vi ätit god mat...

In other languages

Kontakta oss.

    

Om oss!

   

Hej alla läsare!

 

Varmt välkomna till TJ-bloggen, som utöver dagliga inlägg producerar videoklipp, musik, bilder och mycket annat!
----------------
Welcome to the TJ Blog, in addition to daily posts, we produces videos, music, photos and more!

 

För mer info:

T's ord och bilder

Väntande text

 

Uppdateringar från J

Uppdaterad 25 oktober:

 

Månadens bilder!

 
 

Sociala medier

                

Media

              

Tips

     

Tävlingar

      

Övrigt

       

Regler för bloggen

      

Läs om hur du kommenterar, ställer frågor eller lämnar åsikter.

Vad vi accepterar eller annat som handlar om bilder och filmer.

  

Klicka här

Er hörna

     

Kommentera, möt och diskutera bloggen med andra läsare och oss.

 

Gör ditt inlägg direkt

Undrar ni något?

    

Missat något av det nya ?

J´s författarskap


Följ bloggen

Följ TJ med Blogkeen
Följ TJ med Bloglovin'

Vilka länder besöker oss?

free counters

Läsvärda bloggar

Arkiv

Kategorier


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se