TJ

Alla inlägg under juli 2016

Av tj - 19 juli 2016 07:45


J befinner sig i Kallinge, och råkar vakna före T. Följ med under brunchen, filminspelningen, hemresan, och mycket mer i Blekinge.

 

 

ANNONS
Av tj - 18 juli 2016 16:44


J åker till Kallinge för att gratulera T. Ni får också följa med! Var med och slå in presenter, sjung för T och se reaktionen när han öppnar presenterna och mycket mer ...


 

ANNONS
Av tj - 18 juli 2016 13:15

Det blev verkligen en superrolig helg i Kallinge som jag nog aldrig glömmer. Jag vet inte hur ofta jag nämner hur roligt det är att möta nya spännande människor i de två videos som snart kommer publiceras. De håller på att redigeras så ni får vänta ett tag till. Jag kommer också svara på en kommentar jag fick i torsdags om ensamhet vid psykisk ohälsa. Ärligt talat blev jag lite ställd när jag läste och kände igen en del av det du skrev. Men mycket är missuppfattat. Min erfarenhet av psykisk ohälsa är endast betraktad och alltså inte min egen. Risken för att insjukna är ganska låg även om jag är sårbar. Jag har läst din kommentar och kommer besvara den ;)

 

 

Av tj - 17 juli 2016 15:09


   

Av tj - 15 juli 2016 23:29

 

Snart dags att hurra för födelsedagsbarnet! I morgon taggar vi Kallinge och T’s 22-årsdag. Jag är så glad att jag hittade något i de butiker jag letade i. Återstår att se vad T själv tycker ;) 

 

     

Av tj - 14 juli 2016 22:45


 

Det är ofta meningslöst att planera! Trots att jag gick upp tidigt för att hinna med så mycket som möjligt hann jag knappt med någonting. En ny video blev det till slut i alla fall med lite utav varje. Det som framför allt präglat den här dagen är en bekantskap som nu lämnat staden för kärleken. Anledningen till varför jag blev avbruten under inspelningen berodde på att kamraten var i desperat behov av hjälp! Situationen krävde till och med att jag uppsökte Resecentrum för att säga adjö. Vi tar olika vägar i livet, och den här människan har de senaste månaderna imponerat på mig. Bland annat fascineras jag av kärlekens gränslöshet och vad kärleken i sig är kapabel att göra med människor. Jag tänker inte hänga ut någon i bloggen så det blir inte några snaskiga detaljer. Resten får ni fantisera ihop själva. Här är dagens inlägg och video ;)

 

 

Av tj - 13 juli 2016 19:58

Tjenare på er!!

Igår så var vi på Brunnsbadet igen, jag och en kollega. Vi hade strålande välder till en början.
En observation från min kollega..  - vad mörka molnen ser ut..


En minut efter hade vi översvämningar på badet, haha!! Folk tog skydd under fikets tak.. Vilket kan verka lustigt då de badade och redan var blöta. Sen åskade till slut så mycket att de tog upp alla ur badet då det är farligt att bada med blixtrar osv.


Idag har vi i alla fall åkt till Ekenäs, en badstrand där vi hade några ungdomar med oss. Det blev blandat bad som sedan blev lite fotboll och sen grillade vi innan bussen gick tillbaka till fritidsgården. Jag spöade också många kollegor på pingis så dagen kunde ju inte vara bättre!  


Ska försöka göra så att ni får se det underbara vädret från gårdagen med och så säger jag hej hej så länge! 

 

In other languages

Kontakta oss.

    

Om oss!

   

Hej alla läsare!

 

Varmt välkomna till TJ-bloggen, som utöver dagliga inlägg producerar videoklipp, musik, bilder och mycket annat!
----------------
Welcome to the TJ Blog, in addition to daily posts, we produces videos, music, photos and more!

 

För mer info:

T's ord och bilder

Väntande text

 

Uppdateringar från J

Uppdaterad 25 oktober:

 

Månadens bilder!

 
 

Sociala medier

                

Media

              

Tips

     

Tävlingar

      

Övrigt

       

Regler för bloggen

      

Läs om hur du kommenterar, ställer frågor eller lämnar åsikter.

Vad vi accepterar eller annat som handlar om bilder och filmer.

  

Klicka här

Er hörna

     

Kommentera, möt och diskutera bloggen med andra läsare och oss.

 

Gör ditt inlägg direkt

Undrar ni något?

    

Missat något av det nya ?

J´s författarskap


Följ bloggen

Följ TJ med Blogkeen
Följ TJ med Bloglovin'

Vilka länder besöker oss?

free counters

Läsvärda bloggar

Arkiv

Kategorier


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se