TJ

Senaste inläggen

Av tj - 28 mars 2018 19:30

   

Vad kan vara bättre en dymmelonsdag än att bege sig till Teleborgs slott och fotografera lite? Hehe, ja, det finns säkert många svar på den frågan. Men det är det jag har gjort i dag tillsammans med Emma och vi hade superkul. Jag fick agera fotograf och det blev många bra bilder faktiskt. Fast det var ju klart kallt och blåsigt så vi orkade inte vara ute så länge. Någon måtta får det ju vara liksom. Men några bilder blev det och det är huvudsaken!

 

 

 

ANNONS
Av tj - 26 mars 2018 00:50

Ja då skriver vi allt igen!!!
Detta är inte första gången som bloggplatsens app slutar att funka men hoppas de kan fixa det snart!

Det jag skrev om och får skriva igen är att min mobil har varit sönder under en veckas tid och att det är därför ni inte hört något ifrån mig på ett tag.

En sak jag mörkt som man ofta tar förgivet är hur mycket vi behöver vår mobil i vår vardag.
Exempel?? Självklart!!

Kolla när bussen går
Skicka swish
Skicka ett sms
Ta en bild
Snapchat
Kolla dina mejl
Betala en räkning
Hitta vägen
Prata med dina vänner och familj via sms, Skype, Facebook

Asså verkligen allt. Så när din mobil funkar, var glad över det för det är inte en självklarhet och när det väl händer något så rasar ens värld ihop lite...

Skrämmande eller hur ...

Ja vi hörs under veckan, får min mobil lagad imorgon förhoppningsvis.

Godnatt:)!

ANNONS
Av tj - 25 mars 2018 17:30

 

En mycket bra fredagsavslutning blev det, och alla dansdeltagarna var dessutom otroligt duktiga. Bara ett fåtal som hade nerverna utanpå kroppen. Jag tror därför det kommer bli en mycket bra säsong. Ska jag utnämna några favoriter så står Jon Henrik Fjällgren, Nikki Amini och Gustaf Hammarsten högt i kurs. Men allt kan ju ändras längre fram. Funderar på om man ska sätta poäng varje vecka, men jag vet inte om jag orkar. Det räcker med allt det andra som ESC tar. Jag håller på att lyssna igenom bidragen nu och har redan flera favoriter, däribland Danmark, Irland, Australien och Serbien för en gångs skull. Mer om ESC kommer längre fram.


Nu är det söndag och det har inneburit avkoppling. Jag har betat av min tidningshög och läst två tidskrifter, dammsugit och gått en promenad. Ja, det är avkoppling för mig. I går var mormor på besök och då tvättade vi hennes bil. Därefter ägnade mormor och mamma hela eftermiddagen åt matlagning medan jag hade uppsatsseminarium. Det kändes lite surt att de hade förlagt det på en lördag, men sånt är livet. Blir att softa mer i dag helt enkelt.


Hoppas ni haft en grym helg så här långt. För en del är det säkert påsklov nu och jag hoppas ni ska hitta på något kul. För oss andra blir det dock att jobba på.

 

 

Av tj - 23 mars 2018 17:30


Efter en slitsam vecka ska det bli roligt att titta på lite dans. Let’s Dance drar igång igen och i år finns det många spännande personligheter som jag definitivt ser fram emot att se. Jon Henrik Fjällgren, Martina Haag, Claes Malmberg, Viktor Frisk, Gunde Svan och Britt Ekland är bara några av dem. Håller ni på någon särskild? Ja, vi måste ju se om de över huvud taget kan dansa först.

 

 

Av tj - 22 mars 2018 00:15

Ja, visst går det nu att hävda att jag nu är på fötter igen. Jag tror faktiskt det kan bli en mycket bra uppsats det här. I dag har jag suttit några timmar med den och gläds åt det nya resultatet. Men jag har även tagit en välförtjänt paus och varit på deckarquiz med Malin på biblioteket. Vi fikade även någon timme innan det var dags. Jag måste säga att det var ett väldigt roligt inslag. Jag vill inte kalla mig någon deckarexpert då jag hellre läser andra typer av böcker, så jag var väl lite skeptisk till vad jag egentligen hade där att göra, men det var framför allt som sällskap och så fick man ju lite orientering också. Hur som helst var det roligt även om jag inte kunde så mycket.


Nu har jag fått lite ny kraft till att avsluta mina filosofiuppgifter om medeltidens filosofi. Men det blir först i morgon. Nu säger jag god natt!

 

 

Av tj - 19 mars 2018 22:30


Vad trevligt att Kändisfarmen tar vid när det vanliga Farmen tar slut. Det verkar också som att stämningen är väldigt bra utan någon vidare rivalitet vilket är uppskattat. Årets säsong av Farmen var verkligen inte den bästa, så himla många grupperingar, mobbning och annat helvete! Och till råga på allt så vann Stefan och inte Helena med en knapp marginal. Javisst, bra kämpat, men oj vad synd … Nåväl, jag sätter större hopp till kändisarna när de flyttar in på farmen.

 

 

Av tj - 18 mars 2018 21:45

 

Han hade inte förändrats sådär jättemycket sedan jag såg honom sist, vilket var en lättnad. I dag har jag efter ungefär två månader umgåtts med T igen, och vi tog verkligen tillfället i akt att filma och spela lite spel. Vädret gav oss nämligen alla förutsättningar för en utedag och den chansen tog vi!

 

T har också varit en bra stöttepelare i det fortsatta arbetet liksom flera andra människor som hört av sig under veckan. Ni är guld värda och jag kan meddela er att jag reser mig igen. Det tillhör väl min läggning att inte gräma sig för länge. Vissa saker har såklart sin tid, men efter ett tag måste även den trasigaste människan resa sig från misären och börja laga sig själv. Jag är otroligt duktig på det jag gör och det vet jag om. Innan jag vet ordet av kommer allt har löst sig. Det är så dumt att tvivla. Det handlar om lära och utvecklas, och det kan komma mycket positivt utav det här.


Kram på er!

 

 

Av tj - 17 mars 2018 23:35

 

Nu när jag börjar få lite distans till opponeringarna känns det lite bättre. Men det var fortfarande en hård prövning. Det gäller att inte ta saker och ting personligt, utan att se till arbetet man utför. I dag har jag dessutom varit tacksam över att kunna släppa tankarna på uppsatsen och i stället umgåtts med Emma och hennes kille. Det började med buffé på Grand Samarkand. Som en sen födelsedagspresent ville jag bjuda henne på mat och det verkade riktigt uppskattat. Sedan blev det lite shopping innan vi åkte hem till henne. Tillsammans med hennes kille spelade vi sedan wii och såg en film. En mycket bra lördag på många sätt! Stort tack för den.


Nu ser jag fram emot en minst lika bra dag i morgon då jag ska få träffa T igen eftersom snart två månader. Undrar hur han ser ut nuförtiden?

 

     

In other languages

Kontakta oss.

    

Om oss!

   

Hej alla läsare!

 

Varmt välkomna till TJ-bloggen, som utöver dagliga inlägg producerar videoklipp, musik, bilder och mycket annat!
----------------
Welcome to the TJ Blog, in addition to daily posts, we produces videos, music, photos and more!

 

För mer info:

T's ord och bilder

Väntande text

 

Uppdateringar från J

Uppdaterad 25 oktober:

 

Månadens bilder!

 
 

Sociala medier

                

Media

              

Tips

     

Tävlingar

      

Övrigt

       

Regler för bloggen

      

Läs om hur du kommenterar, ställer frågor eller lämnar åsikter.

Vad vi accepterar eller annat som handlar om bilder och filmer.

  

Klicka här

Er hörna

     

Kommentera, möt och diskutera bloggen med andra läsare och oss.

 

Gör ditt inlägg direkt

Undrar ni något?

    

Missat något av det nya ?

J´s författarskap


Följ bloggen

Följ TJ med Blogkeen
Följ TJ med Bloglovin'

Vilka länder besöker oss?

free counters

Läsvärda bloggar

Arkiv

Kategorier


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se