Direktlänk till inlägg 13 oktober 2010
5-600 g fransyska el. ytterlår i skivor
salt och peppar
3-4 gula lökar, skivade
8-10 potatisar, skivade
4 svartpepparkorn
2 krm kumminfrö
2 lagerblad
1/2 tärning nötbuljong
4-5 dl öl
hackad persilja
matfett till stekning
1. Krydda köttet och bryn det väl i en panna i matfett. Bryn sen löken.
2. Varva de skivade potatisarna, löken och köttskivorna i en gryta. Salta lätt och strö kummin mellan varven. Lägg i lagerblad och pepparkorn.
3. Smula ner buljongen och späd med öl så det knappt når upp till innehållet. Koka sakta under lock tills köttet är mört 50 – 60 minuter. Strö på persilja.
Vi har flyttat till ny domän. Nya inlägg ser ni här: http://torejesper.blogspot.com/ ...
Så närmar vi oss midnatt och årets sista dag är kommen. Det har verkligen varit ett mycket händelserikt år på många sätt vilket jag redan skrivit om i det förra inlägget. Jag tänkte därför ta tillfället i akt att tacka för alla de här åren på bloggpl...
http://torejesper.blogspot.com/ ...
Hej alla läsare!
Varmt välkomna till TJ-bloggen, som utöver dagliga inlägg producerar videoklipp, musik, bilder och mycket annat!
----------------
Welcome to the TJ Blog, in addition to daily posts, we produces videos, music, photos and more!
Väntande text
Läs om hur du kommenterar, ställer frågor eller lämnar åsikter.
Vad vi accepterar eller annat som handlar om bilder och filmer.