Direktlänk till inlägg 2 september 2013
Antal portioner: 4
Ingredienser
Kycklingburgare
600 g kycklingfärs
3 msk soltorkade tomater, hackade
4 msk svarta oliver, hackade
0,5 citron, skalet av
1 bananschallottenlök finhackad
1 ägg
1 dl grädde
2 msk ströbröd
Dressing
1 dl crème fraiche
1 dl majonnäs
1 dl basilika, finskuren
1 nypa socker
salt och peppar
hamburgerbröd
sallad
1. Kycklingburgare
Hacka oliver, lök och soltorkade tomater fint. Slå upp färsen i en bunke och tillsätt alla hackade ingredienser.
2. Vänd ner ströbröd, ägg och grädde.
3. Avsluta med salt, peppar och rivet citronskal. Blanda sedan samman färsen och blanda hamburgare av färsen.
4. Se till att ha rena händer och ha vatten till hands så klibbar det mindre. Stek sedan hamburgarna i en medelvarm panna med smör, stek ena sidan först, vänd sedan och sänk värmen på stekpannan.
5. Dressing
Blanda sedan crème fraiche med majonäs, finskuren basilika och en nypa socker så är dressingen klar.
6. Stek hamburgerbrödet i en torr varm panna. Servera med sallad i botten och rikligt med dressing.
Vi har flyttat till ny domän. Nya inlägg ser ni här: http://torejesper.blogspot.com/ ...
Så närmar vi oss midnatt och årets sista dag är kommen. Det har verkligen varit ett mycket händelserikt år på många sätt vilket jag redan skrivit om i det förra inlägget. Jag tänkte därför ta tillfället i akt att tacka för alla de här åren på bloggpl...
http://torejesper.blogspot.com/ ...
Hej alla läsare!
Varmt välkomna till TJ-bloggen, som utöver dagliga inlägg producerar videoklipp, musik, bilder och mycket annat!
----------------
Welcome to the TJ Blog, in addition to daily posts, we produces videos, music, photos and more!
Väntande text
Läs om hur du kommenterar, ställer frågor eller lämnar åsikter.
Vad vi accepterar eller annat som handlar om bilder och filmer.