TJ

Alla inlägg under september 2015

Av tj - 25 september 2015 10:07

Tjenare på er
Ja nu har jag varit på arbetsförmedlingen och jag hoppades på lite nya idéer osv.
Kan väl säga både ja och nej till den. .

Men jag tycker nog att arbetsförmedlingen är bättre än dem som säger arbetsförnedringen . . .

När jag nu behöver olika synvinklar till vilka jobb som kan vara värda att söka så öppnar ja liknande möten upp för sånt.

Mvh /T

ANNONS
Av tj - 24 september 2015 22:20

   

Så där, då var man hemma från årets bokmässa. Just nu är jag så trött så jag tror jag summerar lite kortfattat bara, men vi kan ju ta en mer ingående beskrivning längre fram. Det roligaste med mässan är alla möjligheter till att skapa kontakter med branschen. Man får träffas och utbyta erfarenheter osv.

 

 

 

I dag har jag återsett två kära bibliotekskollegor, språkat med andra författare och lyssnat till bl a riksbibliotekarien och kulturministern. En hel del böcker blev såklart inhandlade också och flertalet av dessa blev även signerade. Just nu bara snurrar det runt i huvudet och det är svårt att skingra tankarna ordentligt (så att man inte drar upp en massa oväsentliga saker). Mässan är på många sätt en fantastisk upplevelse, men det är lika mycket en jobbig påfrestning. Man blir jättetrött av så många intryck. Jag tror jag får göra en längre utläggning en annan dag. Nu vill jag nog gå och lägga mig.

 

God natt!

 

 

ANNONS
Av tj - 23 september 2015 20:59

Hej på er allesammans!

Idag har det varit invigning med tv på funkibator som nu startar upp sin Funkisförmedling. Vad som menas med det är att de är lite som arbetsförmedlingen fast utan de regler som hindrar arbetsförmedlingen att faktiskt göra sitt jobb!

Så de ska arbeta för att hjälpa folk med bland annat funktionsnedsättning att komma in bättre på arbetsmarknaden för att ge alla en lika chans.


Tycker det är superbra och jag har ju haft glädjen till att följa Funkitbators utveckling till den de har idag och det är så himla kul!


Ha en bra kväll på er !

 

 


Av tj - 22 september 2015 14:10

 

Av tj - 21 september 2015 20:31

Hej på er allesammans!!!!


Måste ju bara säga att nu har jag varit på LineDance två måndagar och det är såååå kul  


Denna dansen är svårare än den andra vi kör på, nästa gång är det nya men denna låten är såååå bra och så svår i början.


Kika på dansen och lär er stegen, varför inte !!  


Just nu på måndagar i BG-huset växjö!En av två danser som sagt som jag lärt mig.


  

Av tj - 21 september 2015 20:14

 

Köpt en ny sökmaskin och dator i dag. En Acer Aspire som nu är döpt till Jonz. Tanken är att han ska hjälpa mig att spela lite spel då grafikkortet är strået vassare i den här än i min tidigare. Vi välkomnar honom med öppna armar.   Jag kommer dock fortfarande använda Lelliz (den tidigare) i andra syften ett tag framöver, tills jag bekantat mig med Jonz.

 

 

Av tj - 21 september 2015 17:16

Tjenare på er!

Idag så har det varit lite roligt i alla fall, jag å en kompis bestämde oss för att gå ut en liten stund i skogen.. Jo visst en liten stund blev tillslut närmare två timmar!

Nästan trestugestpåret som går genom fyllerydskogen. Vi gick helt enkelt en rejäl runda och visst känns det nu i benen för mig.

En mil igår med joggning och springning och idág denna långa gång, haha börjar ju komma riktigt i form!  


 


  

Av tj - 21 september 2015 00:12

 

Den här dagen började mer eller mindre oroväckande. Tack vare en mardröm så vaknade jag redan halv fem i morse (en del påstår att det fortfarande är natt då) och det fanns inte en chans att somna om. Jag ville emellertid inte tillbaka till ödehuset och bli omringad av zombier. På nära håll fick jag se min bästa vän bli tagen och därefter var det min tur. Jag försökte stänga in mig men lyckades inte låsa dörren. Innan jag visste ordet av satte de tänderna i mig och jag omslöts resterande sekunder av dimma innan jag vaknade stel av skräck. Det var det värsta jag varit med om. Trots det är jag ändå tacksam, för många av mina drömmar försöker jag skriva ner för framtida bruk. Jag har faktiskt påbörjat en historia under kvällen och nu känns det inte riktigt lika hemskt som det gjorde i morse.

 

Tidigare i dag hälsade jag på farmor i Alvesta för att stämma av vilka böcker hon ville ha på bokmässan. På torsdag är det ju dags och då lär det bli en hel del litteratur som man släpar med sig hem. I övrigt har jag spelat in ett avsnitt till boktipset som jag snart ska redigera. Frågan är bara när… Skrivandet har lett till att det nu är midnatt så jag har väl inget annat val än att lägga mig. Det går inte att skjuta upp hur länge som helst. Återstår att se vad som händer i natt!

 

 

In other languages

Kontakta oss.

    

Om oss!

   

Hej alla läsare!

 

Varmt välkomna till TJ-bloggen, som utöver dagliga inlägg producerar videoklipp, musik, bilder och mycket annat!
----------------
Welcome to the TJ Blog, in addition to daily posts, we produces videos, music, photos and more!

 

För mer info:

T's ord och bilder

Väntande text

 

Uppdateringar från J

Uppdaterad 25 oktober:

 

Månadens bilder!

 
 

Sociala medier

                

Media

              

Tips

     

Tävlingar

      

Övrigt

       

Regler för bloggen

      

Läs om hur du kommenterar, ställer frågor eller lämnar åsikter.

Vad vi accepterar eller annat som handlar om bilder och filmer.

  

Klicka här

Er hörna

     

Kommentera, möt och diskutera bloggen med andra läsare och oss.

 

Gör ditt inlägg direkt

Undrar ni något?

    

Missat något av det nya ?

J´s författarskap


Följ bloggen

Följ TJ med Blogkeen
Följ TJ med Bloglovin'

Vilka länder besöker oss?

free counters

Läsvärda bloggar

Arkiv

Kategorier


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se