TJ

Senaste inläggen

ANNONS
Av tj - Tisdag 8 aug 23:30

God kväll allesammans!

 

I dag fick jag då min efterlängtade klippning som jag väntat på så länge. Det var tur att jag hittade en lika skicklig frisör nu när min personliga är sjukskriven. Jag valde då att kontakta en frisör som jag varit hos tidigare innan hennes salong flyttades ner till handelsplatsen I11. Hon var dock inte tillgänglig, men en trevlig och snygg man hjälpte mig i stället och det ångrar jag inte. Jag är väldigt nöjd med hela besöket och ger honom och salongen ett gott betyg. Om jag kommer tillbaka får vi se. Det har inget med salongen att göra, men det känns nästan som otrohet att gå hos någon annan när man utvecklat ett sådant bra band till sin frisör. Jag hoppas innerligt hon mår bra och återhämtar sig snabbt. Hon jobbar för mycket, det är nog där skon klämmer.

 

Innan jag tog bussen hem passade jag på att hänga på Hemmakväll lite, och hittade Skönheten och Odjuret! Den köpte jag direkt. Ser fram emot att se den igen någon dag, kanske med en trevlig kamrat.

 

Under kvällen har jag lagat Kycklinggratäng och suttit vid datorn, bland annat pratat i telefon med två göteborgare! Vilket roligt sammanträffande …

 

Ja, det har varit en mycket bra dag i dag och hoppas morgondagen blir lika bra. Hoppas ni har det bra också. Vi hörs! Kram! 

 

 

ANNONS
Av tj - Måndag 7 aug 23:45

Hej på er!

 

Hoppas ni har det bra. Själv har jag haft några riktigt sköna och lata dagar och läst en del böcker, bland annat lite som jag lånat på biblioteket. Jag tänkte låna nya under veckan medan jag väntar på min reservation av boken om drottning Victoria. Ni kommer kanske ihåg att jag älskade serien som precis gått på TV4 om henne, nu har Daisy Goodwin skrivit en bok som jag mer än gärna fördjupar mig i. Jag vill gärna veta så mycket som möjligt. Visserligen finns det andra böcker att läsa men jag prioriterar helst den här. Några böcker till hinner jag innan jag måste sätta mig in i kurslitteraturen igen. Helst ska jag också läsa lite uppsatser för att komma in i flödet ordentligt, men än tänker jag njuta av ledigheten och fritidsläsningen.


I övrigt sitter jag med mitt nya dataprogram Holger för att sammanställa och ordna upp min släktforskning vilket tagit lite tid, men nu börjar det äntligen likna något. Jag har också funderat ut lite nya historier som jag tänkte skriva ner senare i veckan. Sist men inte minst fortsätter jag min dejting på nätet. Det hela visade sig något svårare än jag tänkt mig, speciellt i gayvärlden. Jag är ibland orolig att jag kanske är för seriös, men samtidigt har jag en del höga anspråk så det är som det är. Men hittills har jag fått bra kontakt med många fina killar som jag kan prata olika saker med. Med en talar jag t ex om livsfilosofi och det är ju helt underbart. Intelligens är ju något jag går igång på, så när de uppvisar sådana kloka sidor ser jag till att hålla fast vid dem.

 

Ja, nu är det bara några timmar kvar tills jag ska klippa mig. Det ska bli skönt att slippa det tjocka håret. Anledningen till varför jag väntat så länge var för att min frisör haft semester i juli. Jag tog därför den första lediga tiden i augusti, men nu visade det sig att hon är sjukskriven så min tid fick avbokas. Lyckligtvis finns det fler salonger i stan så i morgon bekantar jag mig en ny frisör.


Kram!

 

 

Av tj - Söndag 6 aug 23:02

Tjenare!!

Här kommer nu den film som jag lovat att jag skulle visa för er, den är drygt en halvtimme lång, anledningen till att den inte är i flera små delar är .... Det tar för ***** lång tid!  

Under hemresan fick vi också möta två mycket fina personer som gjorde kvällen extra minnesvärd och denna bild kom inte med i filmen så jag visar den här under :)

 

Av tj - Lördag 5 aug 13:21

Det bästa från Snapchat under maj-juli månad   

 

 

Av tj - Fredag 4 aug 21:33

För det första vill jag vill tacka för alla kommentarer och det stöd ni gett mig de senaste dagarna. Det gör att jag känner mig lugn. Nu är jag ändå så säker på mig själv att jag inte hade backat oavsett, men det är värmande med så mycket kärlek. Tusen tack!

 

Precis som T skrev har vi badat vid Brunnsbadet i Ronneby, ätit god thai mat, spelat wii och sökt förklara ord till varandra med hjälp av spelet Med andra ord. Eftersom vi bara var tre kunde vi inte spela själva spelet, men vi gjorde vår egen variant. Under kvällarna såg vi filmerna Miss Peregrines hem för besynnerliga barn och Nerve. Det har varit ett par sköna och avkopplande dagar med några av mina närmaste vänner. Det är alltid lika roligt att träffa dem. Ser fram emot nästa gång vi ses.

   

Jag kom precis på att jag ännu inte recenserat de senaste filmerna jag sett. Just nu orkar jag inte, men jag lovar att jag ska sätta mig ner någon gång och göra det. Kanske kan jag göra en video om det i stället som sist. Det kanske är roligare. Snart kommer jag ladda upp lite filmer här på bloggen.

 

I dag har jag mest tagit det lugnt och har inga direkta planer för kvällen. Kanske sätter mig och läser lite. Det vore trevligt. Hoppas ni mår bra. Vi hörs!

 

 

Av tj - Fredag 4 aug 21:20

 


Tjenare på er denna fredagskväll!!!!


Denna vecka är min sista semestervecka innan jobbet nu börjar igen. För mig är den sista veckan på semestern en jobb-vecka även den.. Hur menar jag då? jo, jag vill inte komma till jobbet första veckan och inte ha några planer i huvudet överhuvudtaget. Jag vill vara lite förberedd, ha några planerade aktiviteter i huvudet redan innan liksom. 


Så under helgen ska jag sitta och planera lite, göra liter regler som kommer att gälla för det nya Wiiskonsollen som jag ordnat till fritids, trycka upp lite musikfrågetävlingar och liknande:) 


Under veckan har Jeppe och Emma varit hos mig i Ronneby och vi har badat och ätit god mat på Thai-resturang. Sånt jag redan skrivit om här på bloggen alltså!  


Ha en riktigt bra fredagskväll och sen resten av helgen med!!


  

In other languages

Kontakta oss.

    

Om oss!

   

Hej alla läsare!

 

Varmt välkomna till TJ-bloggen, som utöver dagliga inlägg producerar videoklipp, musik, bilder och mycket annat!
----------------
Welcome to the TJ Blog, in addition to daily posts, we produces videos, music, photos and more!

 

För mer info:

T's ord och bilder

Uppdaterat 21 juli 2017

 

Tjenare!! I veckan påbörjade vi en undersökning om vad du som läsare vill se mer utav här på vår blogg.

 

Vi uppskattar om du tar dig 2 min av dig dag och svarar så gått du kan :)

 

https://goo.gl/forms/0UP03sXFv59Hhovh2

 

 

J's nyheter

Uppdaterat 27 september:

 

Men hur är man skapt!

             

Sociala medier

                

J´s författarskap

 

Media

               

Tips

   

Tävlingar

    

Övrigt

     

Regler för bloggen

    

Läs om hur du kommenterar, ställer frågor eller lämnar åsikter.

Vad vi accepterar eller annat som handlar om bilder och filmer.

  

Klicka här

Er hörna

     

Kommentera, möt och diskutera bloggen med andra läsare och oss.

 

Gör ditt inlägg direkt

Undrar ni något?

 

Missat något av det nya ?

Följ bloggen

Följ TJ med Blogkeen
Följ TJ med Bloglovin'

Vilka länder besöker oss?

free counters

Läsvärda bloggar

Arkiv

Kategorier


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se