TJ

Senaste inläggen

ANNONS
Av tj - Lördag 10 mars 18:25


 

Så var det äntligen dags för final i årets festival som har varit en mycket spännande och trevlig musikresa. I jämförelse med fjolårets startfält så erbjuder 2018 betydligt högre standard. Det är väl egentligen bara Rolandz som får de flesta av oss att höja ögonbrynen. Visst, den är svängig och underhållande, men knappast något ESC-material. Men det måste ju finnas lite underhållning också med i spelet, och då ligger ju Rolandz ganska bra till, inte sant?


Jag och T har inte varit helt eniga om årets bidrag, vare sig det gäller deras prestationer eller deras chanser. Den enda som vi är överens om är John Lundvik och som ligger tvåa på listan efter Jessica Andersson som knep förstaplatsen. Även fast Andersson är i topp menar ingen av oss att hon ska vinna, utan tvärtom ser vi helst Liam ”LIAMOO”, Lundvik eller Martin Almgren som representant för Sverige.


Båda befarar dessvärre att Felix Sandman kan vinna! Nåväl, det återstår att se …

 

   

                     

ANNONS
Av tj - Lördag 10 mars 13:30

 

Dagarna har gått i ett verkar det som, men jag har hunnit med mycket på dessa dagar. Bland annat har jag lämnat in min uppsats i B&I och grupparbetet om romantiken för bedömning. Det som väntar nu är en rättvis bedömning och opponering. Jag ska redan i morgon sätta mig ner med två arbeten som jag ska opponera på. Det ska bli otroligt spännande att få läsa. Under tiden har jag ägnat mig åt lite medeltid filosofi. I dag tar jag det bara lugnt i väntan på kvällens festligheter med final i Melodifestivalen. Varför inte koppla av med lite fritidsläsning av blandad kompott?


I torsdags var det ju också internationella kvinnodagen, en dag som är mycket viktig och som jag värdesätter högt. Själv har jag dock haft som tradition att dra mig lite tillbaka och lämna företräde för kvinnliga röster som bör uppmärksammas. Men självklart tänker även jag alltjämt och står upp för mina systrar!

 

 

Av tj - Torsdag 8 mars 09:12

Tjenare och godmorgon på er!

I tisdags fick jag påhälsning av mamma och pappa som besökte mig i Ronneby!
Vi beslöt oss för att gå ut å käka på kina resturang och det var väldigt gott kan jag säga;)

Vi hade också studiedag innan detta och då redovisade vi våra mål och hur det gått med dem. Alla skolor fick föregående år börja jobba med något mål på fritids. Kan handla om mobbning, språk, måleri och kreativitet m.m

Men idag är det planering och sen fritids efteråt. Ha en bra dag på er! :)

Grattis till alla kvinnor idag på den internationella kvinnodagen:D

Av tj - Onsdag 7 mars 16:12

Livet flyter på ungefär som vanligt med den skillnaden att jag nu kunnat sätta mig in i filosofin igen. Uppsatsen har ju tagit väldigt mycket av min tid, men det känns skönt, kul och stimulerande att sitta och filosofera igen. Nu är det medeltiden som gäller, väldigt tungt, men jäkligt intressant måste jag säga!

     

På fredag ska grupparbetet om Frankenstein och den romantiska epoken lämnas in också. Hittills befinner vi oss i slutskedet. Fortfarande en del att göra, men det är skönt att vi är flera i ett sådant större arbete. Kommer förmodligen sitta en del med det under kvällen.

 

Hoppas allt är bra med er och att ni njuter av tillvaron. I går var det riktigt härligt väder ute, där blev man tvungen att gå ut ska jag säga er. Själv tog jag mig en liten promenad och förundrades över hur våren är i antågande. Jag tror sannerligen den snart är här (även om den känns långt borta ...)!


 

Av tj - Måndag 5 mars 00:07

 

 

Av tj - Söndag 4 mars 22:36

     

 

Av tj - Söndag 4 mars 22:36

 

Så var snart ytterligare en vecka till ända! Jag har inte varit så aktiv den här veckan, men det finner sin förklaring i att jag jobbat stenhårt med mina olika projekt. Det glädjande är att uppsatsen är klar! Ska bara läsa igenom allt en extra gång innan jag lämnar in den för bedömning. Det känns faktiskt lite overkligt och skrämmande på ett sätt. Min lilla bebis som jag i snart sex månader jobbat extremt hårt med. Hoppas verkligen allt håller och räcker. Jag är personligen väldigt stolt över min prestation. Får ta och börja skriva på ett försvarstal inför opponeringen.


Ja, med det sagt är det min förhoppning att jag blir lite mer aktiv den närmaste veckan. T verkar ju ha haft en superrolig vecka i pulkabacken. Så roligt att läsa om tycker jag. I dag har jag visserligen träffat en kär gammal vän och vi åt lunch ute på Coretto och fikade på Expresso House. Inte dumt alls!


Ta hand om er så hörs vi!

 

In other languages

Kontakta oss.

    

Om oss!

   

Hej alla läsare!

 

Varmt välkomna till TJ-bloggen, som utöver dagliga inlägg producerar videoklipp, musik, bilder och mycket annat!
----------------
Welcome to the TJ Blog, in addition to daily posts, we produces videos, music, photos and more!

 

För mer info:

T's ord och bilder

Väntande text

 

J's nyheter

Uppdaterat 29 juni:

 

Ibland måste man våga utmana sig själv! Att genomföra en längre resa kan vara en sådan utmaning. Det mår alla bra av!

 

                        

 

Sociala medier

                

Media

              

Tips

     

Tävlingar

      

Övrigt

       

Regler för bloggen

      

Läs om hur du kommenterar, ställer frågor eller lämnar åsikter.

Vad vi accepterar eller annat som handlar om bilder och filmer.

  

Klicka här

Er hörna

     

Kommentera, möt och diskutera bloggen med andra läsare och oss.

 

Gör ditt inlägg direkt

Undrar ni något?

    

Missat något av det nya ?

J´s författarskap


Följ bloggen

Följ TJ med Blogkeen
Följ TJ med Bloglovin'

Vilka länder besöker oss?

free counters

Läsvärda bloggar

Arkiv

Kategorier


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se