TJ

Senaste inläggen

Av tj - 26 november 2017 16:45

 

ANNONS
Av tj - 25 november 2017 23:21

Tydligen!
Under helgen är det ju "Black weekend" Det innebär mycket låga priser i många affärer och imorgon tänkte jag ut och undersöka detta! Jag har hunnit skaffa lite ny julbelysning som ska upp när jag kommer hem:) ikväll har jag sett den nya filmen " Mordet på OrientalExpress"

En recension kommer ut imorgon på den. Då har jag kunnat ladda mobilen och haft chansen att göra det lite tidigare på dagen ^^

Hur som helst så var den bra, inte spektakulär men bra.

En otroligt viktig händelse idag är ju också att jag firat J under hans dag! Han fyller på måndag men då kan ju inte jag fira honom så vi var några som firade någon idag i alla fall;) J kommer säkert att skriva om det och jag tyckte dig då för en rolig kväll :D

Nu får ni ha en trevlig kväll och lördag. Vi hörs imorgon:)

MVH/T

ANNONS
Av tj - 24 november 2017 23:45

 

Så var de bara fyra och blev sedan tre! Det går verkligen fort tycker jag och det blir tråkigare och jobbigare för varje program som går. Talangerna är så duktiga och begåvade att det är synd när någon måste lämna. I kväll blev det Jemima, och det var en ren besvikelse tycker jag. Hon är nämligen min vinnare. Jag trodde faktiskt hon kunde ta det hela, men jag hade tydligen fel (som så många gånger förr, hehe). Nåväl, det blev en grym kväll i alla fall med fina duetter och intressanta framträdanden.

 

 

Av tj - 24 november 2017 07:33

Tjenare på er!! Denna helg har äntligen kommit och denna helg fyller ju också J år!;) så jag ska ju klart fira honom, ska också vara med på Linedance senare mot helgens slut, då skulle det vara 2 olika grupper som slår ihop sig och avslutar terminen.

Jag var ju med och dansade när jag bodde i Växjö men det är ju svårare nu när jag inte bor där längre....:/

Veckan har varit bra och idag avslutas den med fredagsshowen på jobbet. OJ som de har övat hela veckan. Har verkligen stora förväntningar.:)

Ha det gött med er så skriver jag senare under dagen förhoppningsvis.:)

Mvh/T

Av tj - 22 november 2017 21:00

 

Vilket underbart väder vi har haft i dag! Har jag berättat om hur mycket jag älskar vinterslask?   Vilken tur att jag behövde gå ut just i dag …

 

 

Av tj - 21 november 2017 23:15

Hej hopp!

 

Precis som T skrev har också min helg varit full av spännande aktiviteter. En del vill jag nog inte riktigt delge just nu, men jag har haft väldigt fint besök hos mig. En kille som kom med tåget vid lunchtid på lördagen och som åkte hem igen i söndags kväll. Det gjorde att vi visserligen inte hann göra så mycket, men vi gick lite på Grand, såg på film, lagade mat och tog en lång promenad, och ja, lite annat ... Mycket trevligt måste jag säga. Det slog mig också att han är den första som sovit över hos mig. Inte ens T har sovit över här faktiskt (åtminstone inte en hel natt). Det är mer jag som sovit över hos andra, ja tänk så lustigt egentligen. Men någon gång ska alltid vara den första. Jag är väldigt nöjd med allting och hoppas han också är det.

 

Direkt efter han åkte återgick det mesta till det vanliga igen. Mobiltelefonen började ringa och plinga (den var nästan död under tiden han var här vilket var helt fantastiskt), och jag hade tänkt sätta mig med lite studier men struntade i det för en gångs skull och tittade på lite serier i stället. Kände mig ganska rebellisk med ett sådant beteende, men jag passade på att njuta av helgen fullt ut verkligen. Tog igen mycket redan i går då jag transkriberade färdigt alla intervjuer och i dag har jag läst om tryckpressens uppkomst. Det innebär att jag börjar bli redo för veckans seminarium som börjar redan i morgon.


 

Av tj - 20 november 2017 23:07

Spelat på mitt Keyboard!:)

 

Av tj - 20 november 2017 09:01

Tjenare på er allesammans!!

Helgen har varit full med aktivitet.

På fredagen började helgen med Junis-discot där det var, ja i alla fall en 80 pers med.

Efter kl 20 så var det dags för spökrundan och bland alla andra spöken så låg jag på lur mitt ute i skogen med denna maskeringen som ni ser på bilden under,


Lyckades faktiskst skrämma några. Dock så skulle ju killarna visa sig orädda så de var bara kaksiga kommentarer när vi alla sprang fram från våra poster runt om på banan.


Lördagen fortsatte med LAN från kl 16 då allt startade. Jag tillsammans med en annan ledare fick natt-passet och det slutade tillslut.....kl 5 på morgonen, med att vi somnade. Sen under resten av gårdagen så skulle jag vara i Karlskrona för att vara med på rollspelet som en grupp kör.

       Ni kan ana hur svårt det var för mig att hålla mig vaken under de 4 timmar vi spelade.. Trött och lite ont överrallt så kröp jag sen ner i sängen och somnade på kvällen. VÄLDIGT mycket tidigare än vad som brukas bli!Hoppas ni också haft en bra helg!


   

In other languages

Kontakta oss.

    

Om oss!

   

Hej alla läsare!

 

Varmt välkomna till TJ-bloggen, som utöver dagliga inlägg producerar videoklipp, musik, bilder och mycket annat!
----------------
Welcome to the TJ Blog, in addition to daily posts, we produces videos, music, photos and more!

 

För mer info:

T's ord och bilder

Väntande text

 

J's nyheter

Uppdaterat 10 februari:

 

Hej på er! Hoppas alla får en fin lördag!

 

                  

 

Sociala medier

                

Media

              

Tips

     

Tävlingar

      

Övrigt

       

Regler för bloggen

      

Läs om hur du kommenterar, ställer frågor eller lämnar åsikter.

Vad vi accepterar eller annat som handlar om bilder och filmer.

  

Klicka här

Er hörna

     

Kommentera, möt och diskutera bloggen med andra läsare och oss.

 

Gör ditt inlägg direkt

Undrar ni något?

    

Missat något av det nya ?

J´s författarskap


Följ bloggen

Följ TJ med Blogkeen
Följ TJ med Bloglovin'

Vilka länder besöker oss?

free counters

Läsvärda bloggar

Arkiv

Kategorier


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se