TJ

Senaste inläggen

Av tj - Lördag 9 juni 16:28

 

Äntligen är den här!

 

 

ANNONS
Av tj - Lördag 9 juni 09:47

Godmorgon på er!! Nu sitter jag utanför affärerna och väntar på att de ska öppna. Senare ikväll ska jag på inflyttningsfest till en av mina barndomskompisar. Kommer nog bli supertrevligt!

Igår hade jag hand om poängjakten på fritids och jag kan verkligen säga att det blev lyckat. 6 olika lag sprang omkring och utförde uppgifter som de fick på ett papper.

Hoppas ni får en trevlig lördag, vi hörs senare!

ANNONS
Av tj - Fredag 8 juni 07:15

Lite klipp från YouTube är inte fel så här på morgonen. Just nu kollar jag på Diego Mami och Lilla Al Fadjis utmaning att äta chili, varvat med när Robin och Hanna äter olika slags godis. Kanske skulle vi också äta konstiga saker någon gång ...

 


  

Av tj - Torsdag 7 juni 21:00

 

Hoppas ni alla därute hade en angenäm nationaldag i går. Själv firade jag med god traditionell mat (matjessill), trevligt sällskap och härlig musik. Det kändes också historiskt mäktigt att fira den hundraåriga demokratin. Vi lever i ett land med så många förutsättningar som jag märker att flera börjar ta något för givet. Även om det kan kännas lite utslitet så lönar det sig att värna om demokratin. De senaste åren har olika typer av krafter velat utmana den, och det är också det som gör att vi som står bakom den också tar ställning på olika sätt.


Men dagen var inte bara en livets fest direkt, långt ifrån … jag ägnade också dagen åt lite planering för kommande saker som kan involvera bloggen lite grann. I övrigt har jag tagit min ledighet på stort allvar och latat mig ganska rejält. Plöjer just nu igenom Reidar Jönssons bok En god man, en galet rolig och twistad historia som jag lustigt nog mår bra av. Den har en något svart humor, men den är samtidigt skriven med glimten i ögat. Parallellt läser jag också mina tidskrifter som samlats på hög de senaste månaderna. Den sjunker så sakteliga som tur är.


Ja, det var ett litet inlägg från mig ;)

 

 

Av tj - Tisdag 5 juni 15:15

Hej hopp alla glada!

 

Sommaren är här och semestern har börjat! Åtminstone för oss studenter som nu springer ut och kan glädja oss över att alla tentor och uppsatser är avklarade och godkända. I dagarna har jag suttit vid ett ytterst intressant och lärorikt seminarium. Min uppsats Mansuppror i det tjugoförsta  århundradet togs emot väl och redan har två seminariedeltagare önskat använda den i deras undervisning. Det om något är ju ett väldigt gott betyg, och jag känner mig hedrad. Det känns också bra att ens arbete kommer till nytta, så det inte bara blir något man skriver för att klara kursen.

 

Nåväl, nu när lovet har dragit igång ska jag passa på att lata mig lite extra. Vi får se hur det går dock. Jag brukar bara klara några dagar innan jag blir understimulerad. I söndags gjorde jag en storstädning av mitt rum, satte upp lite tavlor och dammade av alla böcker. Det var verkligen välbehövligt ska sägas. I dag har jag gått en lång promenad och njutit av naturen. Blir väl lite läsning i kväll kan jag tänka mig, eller kanske skrivande. Ja, sommaren ligger framför mig som sagt. Och jag tänker mig gärna lite resor för att träffa vänner och bekanta. Men först blir det att finna ro i själen och koppla av. Det behöver jag efter en vår med två uppsatser.

 

Allt gott!

 

 

Av tj - Måndag 4 juni 00:44

Tjenare allesammans och jag får väl säga välkomna till juni månad!

Nått kul som jag varit på i helgen har varit PRIDE i Karlskrona, paraden gick igår vid kl 15.

Jag gick tillsammans med övriga I UNF Ronneby eftersom vi vill stå upp för alla människors lika värde och för att det är ett roligt evenemang som gör att vi också syns lite:)

En film kommer såklart ut i veckan om denna lördag, precis som det gjorde förra året.

Sen har jag städat iordning lokalen där vi i UNF håller till och jag måste säga att jag blev riktig nöjd!

Nu ska jag ta och sova, ha en fin vecka så hörs vi mera imorgon!

Av tj - Söndag 27 maj 23:27

En vecka går verkligen fort! Jag har nu äntligen blivit färdig med min B-uppsats om manlighet och manlig frigörelse. Jag lämnade in den i fredags, och nästa vecka kommer den ventileras. Jag kommer ägna kommande vecka åt att läsa igenom de andras uppsatser och opponera på två av dem. Samtidigt måste jag skriva mina två filosofiuppgifter och diskutera lite i forumet. Det är synd att filosofin fått stå lite tillbaka, men så länge jag greppar grunderna kan det gå bra. Får ge järnet sista veckan helt enkelt, sedan är det sommarlov!

     

Helgen spenderade jag i Blekinge tillsammans med T och Emma. Vi har bland annat spelat spel, handlat på Dollarstore, badat i Ekenäs, bowlat i Karlskrona och kollat på film. Vi hann med mycket trots att vi åkte hem tidigt i dag för att fira våra mödrar. T skjutsade oss dessutom som lånat sina föräldrars bil den här veckan, vilket var tur med tanke på all packning.


Nåväl, jag hoppas ni haft en bra vecka. Nu laddar vi för ytterligare en!

 

 

Av tj - Söndag 27 maj 09:42

I veckan har det varit ett underbart väder och det är självklart att vi varit ute i solen på fritids också!

Barnen har till och med slutat tjata om att vi har datortid på måndagarna, de vet att det inte är någon ide  


Sen har vi gjort morsdagpyssel för idag är det ju en speciell dag och en dag att visa våra mammor att vi bryr oss om dem lite extra!  


Som ni märkt är J och jag upptagna på våra håll just nu och det är mycket som händer och det är tråkigt att det ska hindra oss från att göra roliga saker här ju.


För min del är det betygen som ska sättas för 6orna som tar en del tid samt att jobbet i allmänhet tar tid.


Jag tänkte göra en video snart om QR kod för att det finns så mycket man kan använda det till så därför är det en video värd att spela in :)


Nu ska vi käka frukost här och sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Igår bowlade vi i Karlskrona vilket var kul!


 


 

In other languages

Kontakta oss.

    

Om oss!

   

Hej alla läsare!

 

Varmt välkomna till TJ-bloggen, som utöver dagliga inlägg producerar videoklipp, musik, bilder och mycket annat!
----------------
Welcome to the TJ Blog, in addition to daily posts, we produces videos, music, photos and more!

 

För mer info:

T's ord och bilder

Väntande text

 

J's nyheter

Uppdaterad 17-21 juli:

 

I Göteborg!

 


 
                          

 

Sociala medier

                

Media

              

Tips

     

Tävlingar

      

Övrigt

       

Regler för bloggen

      

Läs om hur du kommenterar, ställer frågor eller lämnar åsikter.

Vad vi accepterar eller annat som handlar om bilder och filmer.

  

Klicka här

Er hörna

     

Kommentera, möt och diskutera bloggen med andra läsare och oss.

 

Gör ditt inlägg direkt

Undrar ni något?

    

Missat något av det nya ?

J´s författarskap


Följ bloggen

Följ TJ med Blogkeen
Följ TJ med Bloglovin'

Vilka länder besöker oss?

free counters

Läsvärda bloggar

Arkiv

Kategorier


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se