TJ

Senaste inläggen

ANNONS
Av tj - Onsdag 23 aug 23:30


 

Äntligen börjar alla serier och program igen på tv. Hela tablån är smackfylld med seriestarter överallt. Det enda problemet med det är att allt går samtidigt. I kväll hade thrillerserien Farang med Ola Rapace i huvudrollen premiär på TV4! Har sett fram emot den sedan länge, för jag tycker om det mesta Rapace är med i. Det var liksom han som lockade. Farang har gått på Cmore tidigare, så många av er kanske redan har sett den, men jag har ju inte sådant. Jag får vänta tills saker och ting sänds på tv eller se det online någonstans där det inte kostar pengar.

 

Farang är ett ganska tungt thrillerdrama som kretsar kring en far-och-dotter-relation i en kriminell miljö vad det verkar. En 15-årig tjej beger sig till Thailand för att söka upp sin far, men han vill inte gärna ge sig tillkänna. I Thailand går han nämligen under annan identitet och vill inte riskera något. Dotterns vistelse väcker inte bara minnen från det förflutna, utan sätter också igång ett gäng händelser som i värsta fall skulle kunna sluta i tragedi. Då är det kanske bäst att slutligen låta dottern få veta allt … eller blir det värre då?


Allt känns väldigt skumt än så länge, men det bygger samtidigt upp för ultimal spänning. Tror det här kommer bli en bra serie! Vad tror ni?

 

Här berättar Ola Rapace lite mer om Farang och massa annat!

 

 

ANNONS
Av tj - Onsdag 23 aug 10:21

   

Åh, det här var verkligen surt! Visst är appen Wish bra på många sätt och självklart hittar du i princip allt, men tänk på att ofta ta en storlek större när det gäller kläder. I veckan fick jag min efterlängtade tröja som fullständigt tog andan ur mig. Jag var bara tvungen att ha den och nu är den alldeles för liten! Usch, ja, det är inget att göra åt … jag beställer en storlek större. Det sura är att jag får vänta drygt två månader till på den! Mitt råd är alltså att ta en storlek större.

 

 

Av tj - Tisdag 22 aug 19:45

 

Då var bokhyllorna omorganiserade och jag passade även på att rensa upp framför hyllorna. Det har jag velat göra ganska länge, men jag har inte haft lust när det väl ska skrida till verket. Det är ju inte roligt om man inte kommer åt böckerna ordentligt. Nu är min förhoppning att det får se ut så här ett tag, jag visar er fackhyllan som jag är mest nöjd med (där kurslitteraturen, referensverken och historieböckerna står).


Ja, nu ser jag fram emot Idol! Jag älskar att de satt ihop en jury med medlemmar från olika säsonger. Jag har saknat Kishti t ex. Nykomlingen Alexander Kronlund har jag också starka förhoppningar om och ser spänt på vad han kan tillföra tävlingen och hur han bedömer folk.


Yes, jag hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll! 

 

 

Av tj - Måndag 21 aug 23:09

 

Då var man hemkommen från en arbetsam helg hos mormor på landet. Där är man nämligen i full gång med att separera från sin sambo och flytta in till samhället. Så vi har inte legat på latsidan direkt utan packat, burit lådor och möbler, städat och packat upp. En helg räcker dock inte för att göra ett helt hus så jag kommer hjälpa henne även nästa helg innan studierna börjar igen. Jag är så glad att jag äntligen blev frisk att jag kunde hjälpa till över huvudet taget. Hade inte känts bra om jag inte varit med. Självklart är det mycket känslor i detta för alla inblandade och även jag känner av det. Mormors hus på landet har ju varit en fristad, ett ställe att vila upp sig på och hämta nya krafter.

 

Nu kommer visserligen mormors f d sambo bo kvar så huset försvinner inte, men det blir aldrig detsamma om inte alla är samlade. Trots våra känslor har familjen ändå jobbat på bra. Jag har bland annat ansvarat för hennes böcker och inventerat äldre boklådor som stod i källaren från hennes föräldrahem, vilket var en guldgruva för mig. Många av dessa böcker fick jag dessutom överta för jag tror inte hon kommer läsa dem i alla fall. Jag fick också ett par skålar från tiden då hon levde med morfar som jag aldrig sett innan.

 

Ja, det var en slitsam, men rolig helg. Jag tyckte det var roligt att städa fram så många fina saker och ser fram emot fler dyrgripar som kan finnas här och var! Nu ser jag dock fram emot en sista ledig vecka innan studierna börjar. Har inga direkta planer utan bara vara. Förhoppningsvis kan jag lägga ner lite tid på bloggen för jag känner att jag uppdaterar för lite numera.


Hörs!


 

Av tj - Söndag 20 aug 14:15

Tjenare!

Vill påminna er om att följa oss på facebook där vi lägger ut uppdateringar om vad som händer här på bloggen men även om det kommer en ny tävling och där vi lägger ut röstningar osv :)

 

 

Av tj - Söndag 20 aug 11:00


 

Av tj - Söndag 20 aug 06:30

Wish är, som ni vet, ett ställe där jag gillar att hitta unika saker till ett mycket lågt pris!!
Bara idag hittade jag en ryggsäck som var säker mot tjuvar och laddare i ryggsäcken. Den gick på ca 600 kr. Gick in på wish och hittade såklart samma väska för 160 kr.


Här är några saker som jag beställt eller hittat som jag rekomenderar ;)


USB för snabb överföring direkt från mobil och till din dator/andra mobiller som tar samsung-laddare.

Denna produkt har jag och använde för att ´föra över just dessa bilder till datorn, jag älskar detta USB!!!

 Led-skor! Jag har ett par som jag bland annat använder när jag springer utomhus på sena kvällar och på disco! Kan garantera att du blir festens höjdpunkt med dessa skor!


  Denna produkt är något som jag inte har men skulle vilja ha! Bara för att jag är lat såklart ;)!

 


Detta är också något som jag inte har men skulle vilja beställa ;)

 


Där var lite tips :)
Vill ni ha flera tips , ex på grymma bärbara högtalare eller annat, ja då trycker du på gilla-knappen på detta inlägg!

   

In other languages

Kontakta oss.

    

Om oss!

   

Hej alla läsare!

 

Varmt välkomna till TJ-bloggen, som utöver dagliga inlägg producerar videoklipp, musik, bilder och mycket annat!
----------------
Welcome to the TJ Blog, in addition to daily posts, we produces videos, music, photos and more!

 

För mer info:

T's ord och bilder

Uppdaterat 21 juli 2017

 

Tjenare!! I veckan påbörjade vi en undersökning om vad du som läsare vill se mer utav här på vår blogg.

 

Vi uppskattar om du tar dig 2 min av dig dag och svarar så gått du kan :)

 

https://goo.gl/forms/0UP03sXFv59Hhovh2

 

 

J's nyheter

Uppdaterat 27 september:

 

Men hur är man skapt!

             

Sociala medier

                

J´s författarskap

 

Media

               

Tips

   

Tävlingar

    

Övrigt

     

Regler för bloggen

    

Läs om hur du kommenterar, ställer frågor eller lämnar åsikter.

Vad vi accepterar eller annat som handlar om bilder och filmer.

  

Klicka här

Er hörna

     

Kommentera, möt och diskutera bloggen med andra läsare och oss.

 

Gör ditt inlägg direkt

Undrar ni något?

 

Missat något av det nya ?

Följ bloggen

Följ TJ med Blogkeen
Följ TJ med Bloglovin'

Vilka länder besöker oss?

free counters

Läsvärda bloggar

Arkiv

Kategorier


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se