TJ

Senaste inläggen

Av tj - 19 december 2017 21:20

I år har jag fått en hemmgjord julgran, den barrar inte och har längre livstid än ett vanligt träd!

På tal om det, vidare till jobbdagen!
Idag har vi haft julmys och musikquiz tillsammans med våra barn samt att vi spelade Kahoot därefter och därtill fick de välja gympasalen om inte Kahoot. Allt krut på sista vecka;))

Nu ska jag ta och sova så ha det så bra!

Mvh/T

ANNONS
Av tj - 16 december 2017 19:17

Hej allihop!


Hoppas ni hade en bra lucia. Det hade i alla fall jag. Visserligen var dagen ganska intensiv, men vad gör det när man får se ett vackert luciatåg på kvällen och äta lussekatter. Nu lider det verkligen mot jul på riktigt. Så himla härligt.

 

Förutom studier har jag tagit en liten vinterpromenad i vinterlandskapet som närmast går att betrakta som slask. Åtminstone lär det bli det om temperaturen inte sjunker. Det håller sig bara runt nollan hela tiden. Hoppas verkligen det blir lite kallare. Inte roligt annars.

 

I dag har det varit lugnt mestadels, suttit och läst och så är julbakningen igång på riktigt. Mamma har gjort sin del i dag och jag gör min del i morgon. I bakgrunden har vi Musikhjälpen också. I år är det ett otroligt viktigt ämne som behandlas, nämligen barnsexhandel och det tycker vi inte om! Vi måste göra vad vi kan för att bidra med pengar för att styra upp det här. Det här är en sak som egentligen inte borde förekomma 2017, men det gör det. Skänk ni också lite pengar till Musikhjälpen. Själv önskar jag massa låtar.

 

Ja, det var ett litet livstecken från mig! Ha det bra!

 

 

ANNONS
Av tj - 16 december 2017 10:24

Tjenare och godmorgon på er!!

Igår gjorde vi pepparkakshus i lägenheten och jag måste säga att den faktiskt blev riktigt fin ;)
Vi hade även renar och en släde.

Glasyren räckte precis, ena fönstret saknade lite men annars blev huset väldigt bra. Tänkt flytta in där nästa år:D

I övrigt idag så ska jag till Karlskrona någon gång under dagen, där är det rollspel som gäller och det blir kul att komma utanför Ronneby:)

Ha en trevlig lördag på er !
Mvh/T

Av tj - 13 december 2017 22:41

Tjenare på er!!

Idag var jag och Hannes på premiären av star Wars och jag måste säga att den var helt okej :)!
Det var många som var uppklädda för premiären och det har jag inte ens sett när Harry Potter gick på bio;)

Filmen var,,,, ja ca 2h och 30 min lång så det finns gott om tid för alla fans.

Det jag gillar med de två senaste filmerna är ju att de inte är uppdateringar av de gamla filmerna utan en fortsättning.

Sen kunde jag tycka att det blev lite väl mycket " nej nu kommer vi dö,,, nej vi klarade oss. Nu kommer vi verkligen dö
..... ojdå vi klarade oss igen"

Skådespelarna i filmen är samma dom förra gången så det är lätt att sätts sig in i vad som har hänt och händer från första filmen.

Av mig får den 3.5 TJ-ringar och ni får ha en riktigt bra kväll!!!! Mvh/T

Av tj - 11 december 2017 23:15

 

Dagen började inte bra är jag rädd! Var nära på att försova mig och missa massagen. Jag kommer inte ens ihåg om klockan ringde eller inte. Blir så trött när det blir så. Antagligen sover jag väldigt djupt och drömmer mycket. Ibland får jag tvinga mig att lämna mina drömmar för att vakna upp. Jag vaknade i alla fall precis innan det hade varit försent. Med knapp möjlig marginal fixade jag mig och slängde i mig lite frukost innan jag gav mig i väg. Jag kunde nämligen inte avboka massagen eftersom det måste man göra ett dygn innan. Missar du tiden måste du ändå betala, och det tänkte jag verkligen inte göra för en massage jag inte fått. Två minuter innan det var min tur var jag på plats så det kändes skönt, men jag hade gärna sluppit stressen.


Efter massagen tog jag en snabb runda på stan och inhandlade lite julklappar och lånade lite på biblioteket förstås innan jag gick hem. Då fick jag äntligen äta ordentligt! Sedan var det tillbaks till arbetet med uppsatsen. Har suttit med den nästan hela tiden de senaste dagarna.


Det har ju snöat också äntligen! T rapporterade om det för någon dag sedan i Kallinge och jag kan meddela att det är snö i Växjö också. Ett riktigt vinterland börjar ta form, vi får hoppas det håller i sig. Julen blir ju roligare om det är snö tycker jag i alla fall.


Yes, hoppas ni har det bra och tar hand om varandra. Vi hörs!

 

 

Av tj - 10 december 2017 19:17


 

Av tj - 9 december 2017 08:00

 

Vilken grymt spännande final det blev! Och vår vinnare blev till slut Chris! Det var väl å andra sidan ganska väntat, eller tycker ni inte? Han har varit favorittippad hela säsongen både av juryn och bland idolerna själva. Jag blev faktiskt inte förvånad alls att han vann. Jag tycker det var helt rätt. Svenska folket har fattat ett väldigt bra beslut, Chris kommer göra sig väldigt bra på skiva bland annat. Vad gäller Hanna är hon minst lika fantastisk och bjuder på en härlig show. Jag är mycket glad att hon kom tvåa, och jag är inte det minsta orolig för hennes karriär. Det är ju nu det börjar liksom.

 


 

Som jag lovade kan jag presentera alla idolernas poäng i sin helhet. Chris har ju överlag varit min favorit nästan hela säsongen om vi ska tro resultatet.

 

 

Av tj - 6 december 2017 23:45

Jag instämmer med det som T skrev häromdagen. Jag har absolut inte glömt bort er, men dagarna bara går. Helt plötsligt är det onsdag och snart torsdag till och med. Som ni förstår är det mycket med uppsatsskrivandet just nu, nämligen analysen för att vara exakt. Sedan har jag också en del läsning jag behöver göra inför källtextseminariet som tydligen redan har börjat, men jag behöver inte göra något inlägg förrän veckan är slut. Annars hade varit lite jobbigt. Räknade med en vecka till. Så här i dessa tider sitter jag därför mest med arbete, och tar några pauser emellan. Tiden går väldigt fort av det.


Men jag kan säga att helgen blev väldigt bra och mysig. Den ene blev dock tvungen dra sig ur i lördags så vi blev bara två till bion. Då föreslog han att det skulle bli en dejt i stället, och jag var väl först något tveksam eftersom jag inte ställt in mig på det, men det utmynnade säkert i en sådan. Jag får kanske fråga honom vad han tycker och tänker i frågan för själv är jag osäker. Hur som helst var det en väldigt bra film med vackra kostymer. Jag gillar hur alla stjärnor samlades i en och samma historia. Det var mäktigt att se måste jag säga. Jag tog även en titt i den nya biotidningen och lade märke till att 2018 kommer bli ett ordentligt bioår! Många spännande filmer på gång under året. Efter bion åkte vi hem till honom för kvällskaffe och presentöppning.


Adventsfikat med släkten i söndags blev också lyckat. Jag fick massa servis i present. Vi passade under fikat på att diskutera hur vi skulle lägga upp julen eftersom det blir en jul i stan i år. Det är ju nytt för oss alla så det lär behövas en del förberedelser, inte allra minst mentalt.


Vad tycker ni om årets julkalender förresten? Jag kan säga att den börjar ta sig även om det finns vissa saker jag kanske stör mig på mer eller mindre. Som vuxen börjar man fästa sig vid detaljerna mer än innan, vilket egentligen är hemskt för det förstör ju tjusningen med det kreativa berättandet. Nåväl, det är ganska festligt vill säga med en julkalender och det ska bli intressant att se hur det går för barnen som ska hindra tiden från att stanna.


Yes, jag jobbar vidare … Ha det bra!

 

 

In other languages

Kontakta oss.

    

Om oss!

   

Hej alla läsare!

 

Varmt välkomna till TJ-bloggen, som utöver dagliga inlägg producerar videoklipp, musik, bilder och mycket annat!
----------------
Welcome to the TJ Blog, in addition to daily posts, we produces videos, music, photos and more!

 

För mer info:

T's ord och bilder

Väntande text

 

J's nyheter

Uppdaterat 10 februari:

 

Hej på er! Hoppas alla får en fin lördag!

 

                  

 

Sociala medier

                

Media

              

Tips

     

Tävlingar

      

Övrigt

       

Regler för bloggen

      

Läs om hur du kommenterar, ställer frågor eller lämnar åsikter.

Vad vi accepterar eller annat som handlar om bilder och filmer.

  

Klicka här

Er hörna

     

Kommentera, möt och diskutera bloggen med andra läsare och oss.

 

Gör ditt inlägg direkt

Undrar ni något?

    

Missat något av det nya ?

J´s författarskap


Följ bloggen

Följ TJ med Blogkeen
Följ TJ med Bloglovin'

Vilka länder besöker oss?

free counters

Läsvärda bloggar

Arkiv

Kategorier


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se