TJ

Senaste inläggen

Av tj - Fredag 7 juli 15:59

Tjenare! Det känns som att febern har lagt sig och med hjälp av hostmedicin också det har börjat avta. Kunde sova under natten :) idag har jag fått hem ännu en beställning från wish:) De verkar bara ramla in ;) ett snyggt sken runt dörren är resultatet och med alla olika färger och andra inställningar som de svenska led-rören inte har:) mycket nöjd!

ANNONS
Av tj - Torsdag 6 juli 00:43

Är vi redan framme vid mitten av veckan? Trots att jag inte gjort så himla mycket de senaste dagarna går tiden. Det kan kännas stressande för en som vill få mycket uträttat, men jag väljer just nu att ta det lugnt och inte jäkta med något. Det blir en lugn morgon och förmiddag med läsning. Under två eftermiddagar har jag städat och donat med lite saker i lägenheten. Jag följer också det som händer i Almedalen och kommer lyssna på alla partiledartal då jag finner det lämpligt för att få ett grepp om det politiska samtalet. Tittar gärna på debatter och seminarium också, men hittills har det varit av måttligt intresse den här gången så där kan jag ägna mig åt annat.


Jag tänkte nämligen snart ta tag i mitt skrivande igen. Läste nyligen igenom mitt senaste utkast som snart är ett år gammalt och blev uppriktigt överraskad över vilket vackert språk berättelsen har. Känner mig väldigt sugen på att fortsätta, men jag måste också arbeta vidare med persongalleriet och utveckla karaktärerna innan jag kan fortsätta. Men jag bör verkligen sätta mig ner och ta mig tid att skriva.


Ja, det blir säkert bra när jag väl kommer igång. Tror det gör mig gott också faktiskt. Hoppas ni har det bra vad ni nu än gör och tar vara på de tillfällen vi får att vara ute. Jag försöker själv ta mig ut när det spricker upp. Sådant mår själen bra av, det är min filosofi … Vi hörs!

 

 

ANNONS
Av tj - Onsdag 5 juli 17:48

 

Av tj - Måndag 3 juli 18:30

 

Av tj - Måndag 3 juli 15:45

 

Ja, T har redan bloggat en hel del om helgen och jag har väl inte mycket att tillägga mer än min egen version. Sedan hänvisar jag gärna till YouTubefilmen också Helgen i Blekinge. Det blev en händelserik helg trots allt. Från början var det meningen att vi skulle bada vid Brunnsbadet, men regnet förstörde våra planer. Visserligen hade det nog gått att bada i alla fall, man blir ju blöt oavsett liksom. Men alla kände sig inte bekväma med regn och sådant måste respekteras. Därför blev det shopping, minigolf och hemmabio i stället.

   

På second hand hittade jag en bok (så förvånande) och några serietidningar. På Dressman hittade jag en skjorta. T hittade ett frågespel som nog kan beskrivas som helgens huvudpunkt förutom allt runt omkring. Han berättar mer om det i sitt eget inlägg, men det var bland det roligaste frågespelet på länge. Filmerna vi såg var Arrival och Jupiter Ascending som jag tänkte recensera längre fram för de är verkligen sevärda.

 

Hemresan blev också ett äventyr som inte filmen berättar något om. Eftersom jag och Emma önskade stanna längre fick vi göra en del byten. Först skulle vi mot Karlskrona för att därefter vända riktning mot Kalmar och sedan Växjö. Men det var turen från Kallinge till Ronneby som var stressigast … för mig! Precis 30 sekunder innan bussen avgick kom vi in till stationen och jag trodde hjärtat befann sig utanför kroppen. Hatar sådant där, men glad att allt gick bra. Vi skulle av vid Bergåsa station, åka krösatåg till Emmaboda och sedan till Växjö. Puh! Allt gick bra, men det lär nog inte bli en vana. Nåväl, slutet gott allting gott. Nu ser jag fram emot en ny spännande vecka.


Ha det bra! Vi hörs!

 

 

Av tj - Söndag 2 juli 20:22

Hej på er!! Gått och blivit sjuk nu i helgen. Har trotts det haft sällskap av Emma å Jesper å vi har hunnit med minigolf och dessutom shopping. Jag hittade ett gammalt spel som jag spelade när jag var liten. Kallas för frågejakten och är väldigt kul. Man får olika kategorier som man ska svara på. Man har olika nivåer från 1 till 5 poäng. Man svarar genom att plinga i en liten ringklocka;)

På minigolfen så har jag glädjen att säga att jag vann med ett litet poäng. Både j och jag startade väldigt långsamt och med många sjuor. Vi slutade däremot starkt :)

Hoppas ni haft en bra helg!!

Av tj - Fredag 30 juni 17:00

   

Av tj - Fredag 30 juni 14:54

Hej på er!
Idag kommer det besök iform av Emma å Jeppe! :)
Sitter å väntar på dem nu medans musik dunkar i bakgrunden.

Idag har det varit en av de där kalla dagarna. Inte temperaturen utan själva allt annat. Trött och det har regnat hela dagen, tror vi haft åska under natten till idag, detta vet jag inte dock.


Hoppas det blir badväder i helgen, förhoppningen vilar på söndagen då det skulle spricka upp.

Annars har veckan varit bra, mycket wii, sen en del film, dock inga utflykter denna vecka för att vädret inte har visat sitt bästa ansikte......


Vi hörs mera sen och då visar jag även vilket felet var i den senaste utmaningen :

   
In other languages

Kontakta oss.

    

Om oss!

   

Hej alla läsare!

 

Varmt välkomna till TJ-bloggen, som utöver dagliga inlägg producerar videoklipp, musik, bilder och mycket annat!
----------------
Welcome to the TJ Blog, in addition to daily posts, we produces videos, music, photos and more!

 

För mer info:

T's ord och bilder

Uppdaterat 21 juli 2017

 

Tjenare!! I veckan påbörjade vi en undersökning om vad du som läsare vill se mer utav här på vår blogg.

 

Vi uppskattar om du tar dig 2 min av dig dag och svarar så gått du kan :)

 

https://goo.gl/forms/0UP03sXFv59Hhovh2

 

 

J's nyheter

Uppdaterat 8 augusti:

 

Nyklippt kille!

             

Sociala medier

                

J´s författarskap

 

Media

               

Tips

   

Tävlingar

    

Övrigt

     

Regler för bloggen

    

Läs om hur du kommenterar, ställer frågor eller lämnar åsikter.

Vad vi accepterar eller annat som handlar om bilder och filmer.

  

Klicka här

Er hörna

     

Kommentera, möt och diskutera bloggen med andra läsare och oss.

 

Gör ditt inlägg direkt

Undrar ni något?

 

Missat något av det nya ?

Följ bloggen

Följ TJ med Blogkeen
Följ TJ med Bloglovin'

Vilka länder besöker oss?

free counters

Läsvärda bloggar

Arkiv

Kategorier


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se