TJ

Senaste inläggen

ANNONS
Av tj - Torsdag 17 aug 23:30

Ojdå! Här går visst dagarna och inget bloggande … Det var beklagligt! Får försöka bättra mig framöver för det här är nästan sorgligt.

 

I dag har det varit full agenda. Jag har shoppat på stan och investerat i en HDMI-kabel så vi äntligen kan koppla in den nya dvd:n. Den tycks fungera felfritt vid första försöket och jag tittade precis på ett avsnitt av Grey’s Anatomy från en av mina boxar. Perfekt! I eftermiddags gick jag runt sjön med en ny bekantskap som jag definitivt vill träffa igen. Vi tog även en fika vid Café Fontaine och hade lätt för att kommunicera. Det kändes nästan som vi känt varandra längre än de två timmar vi spenderade tillsammans. Att det bara kan arta sig så. Fascinerande är det i alla fall måste jag säga.


Efter promenaden och fikat bar det hem för att duscha och byta om till biokvällen med Emma. Jag var nere vid biografen i god tid, men Emma var dessvärre försenad med sin buss vilket stressade mig en aning. Jag hatar nämligen att komma in i salongen för sent. Jag visste ju inte om det var mycket folk eftersom filmen var ny (hade premiär i går). Men vi hann in i sista minuten och det var inte mycket folk alls. Drygt 20 st. Vi såg The Dark Tower och den kan jag verkligen rekommendera. Handlar om att skydda ett torn från att falla sönder så inte mörkrets onda krafter sprider sig i universum. Filmen baserar sig på Stephen Kings fantasyserie med samma namn och jag älskar den. Borde recensera de filmer jag sett den senaste tiden känner jag.


Någon dag ska jag nog sätta mig ner och spela in lite filmer för det är nog roligt att prata film i en video. Jag har också förstått att det finns förslag om att jag ska göra en video om hur det var att bli gay. Det känns som en spännande videoidé även om jag tycker det är en märklig uppfattning att jag ”blivit” gay eftersom jag alltid varit det, men jag förstår å andra sidan vad ni menar. Kanske ni kan ställa frågor så jag har något att utgå ifrån i den videon, det vore tacksamt!


Nåja, nu ska jag lägga mig! Lovar blogga mer längre fram. Ha det gott! 

 

 

ANNONS
Av tj - Onsdag 16 aug 21:58

Godkväll !! Dagen då skolan kör igång igen och fritids börjar som helt vanligt, ja den närmar sig, bara några få dagar kvar.

Veckan har gått fort , väldigt fort...
Inte känner man att det är full koll heller, utan det är mycket med schema å sånt som vi inte kommer att få igång innan första veckan ens^^

Nu kopplar jag i alla fall av. Ha en bra kväll!

Av tj - Måndag 14 aug 23:12

God kväll!


Äntligen har febern gått ner och jag dras bara med lite lätt bultande huvudvärk. Det har varit en seg helg med inte många knop vilket kanske var väntat med tanke på att jag varit sjuk. Men det gick å andra sidan ingen nöd på mig där jag låg i soffan och läste. Fast det hade klart varit roligt att kunna ägna helgen åt något annat. Till exempel hjälpa min mormor som bestämt att byta bostad och separera från sin sambo. Jag har lite dåligt samvete för att jag inte kan göra något företagsamt men det är som det är! Jag tvangs ligga där jag låg.


Men under söndagen kände jag mig så pass bra att jag orkade gå på bio och se skräckfilmen Annabelle 2. Den hade jag ju längtat att se och bokat plats i tid. Men det sorgliga var att jag inte hade någon att gå med. Har inga vänner som föredrar att se skräck så det fanns inget att göra. Men under dagen hörde en kille som jag chattat med en tid av sig och ställde upp. Det blev alltså en biodejt vilket var väldigt trevligt. Det var beundransvärt att han ställde upp eftersom han praktiskt taget var livrädd under hela filmen. Jag erbjöd honom handen till slut som stöd och det verkade lugna honom. En stor eloge till honom för att han ens ställde upp. Efteråt tog vi en promenad innan hans buss avgick. Det kändes mycket bra även om vi inte hann prata så mycket som man kanske hade önskat. Jag kan därför inte säga mycket om mina uppfattningar eftersom jag behöver mer information och spendera mer tid med honom. Nåja, jag är glad att jag kom ut från lägenheten några timmar i alla fall. Var alldeles utmattad när jag kom hem sedan så jag somnade drygt en timme efter.

 

I dag vaknade jag inte förrän kl. 11 vilket är alldeles för sent! Visst var det skönt med sovmorgon, men 11 tycker jag är lite för länge. Jag kände mig inte utvilad heller med mitt bultande huvud, utan fick vänta drygt två timmar innan tabletterna gjorde verkan och jag orkade göra något vettigt. Hade tänkt träffa Emma en stund i dag och hjälpa henne med sitt wii, men orkade inte. Det var nog ett klokt beslut för snart fick vi en ny tv som mormors (snart f d) sambo bar in i vardagsrummet, och jag fick i uppdrag att koppla in den medan han, mamma och mormor inhandlade saker till mormors lägenhet i stan. Egentligen hade jag väl ingen lust, men jag gjorde det i alla fall. Det här är en tillfällig gåva från morbror och den tas tacksamt emot. Förmodligen är väl jag och mamma bland de sista hushållen som haft en tjock-TV, om inte det sista hushållet. Det är därför lite sorgligt att slänga ut den gamla tv:n som i tolv år förgyllt vår vardag och stått för underhållningen. Men allt har sin tid och det är verkligen dags för en ny tv vid det här laget. Hela tekniken var ju föråldrad. I veckan ska jag koppla in en ny dvd också vilket kommer bli väldigt intressant. Ska bara köpa en HDMI-kabel först.


Yes, det var allt för mig! Vi hörs!

 

 

Av tj - Måndag 14 aug 22:23

Godkväll på er som läser !:)
Ja, idag känner jag verkligen att trycket börjar öka på jobbet. Nu när skolan snart börjar igen för våra barn så märker man att antalet vi har nu jämfört med hela förra veckan är... En del större!;)

Förutom det så har det varit som vilken annan måndag som helst. Imorgon har vi planeringsdag och då gäller det för oss att börja planera aktiviteter, vilka rutiner och regler som gäller och schemat osv.

På toppen av det har jag sen rollspel på kvällen, med andra ord mycket imorgon :)

Godnatt!

Av tj - Söndag 13 aug 20:03

Tjenare!!!
Idag har jag varit lite i Karlskrona och där har jag varit tillsammans ned den grupp som brukar ha rollspel i D&D (förkortning) och det vi gör är att vi har karaktärer som vi gör själva och sen så ska dessa karaktärer ut på olika äventyr som då ledaren för äventyret presenterar, han berättar vad vi ser på platser vi kommer till och vilka monster vi möter.:)

Nu på kvällen så blir det mest att förbereda inför den nya veckan och sen sova lite tidigare än jag gjort denna helg:)

Av tj - Söndag 13 aug 16:15

 

Av tj - Söndag 13 aug 12:00

 

 

In other languages

Kontakta oss.

    

Om oss!

   

Hej alla läsare!

 

Varmt välkomna till TJ-bloggen, som utöver dagliga inlägg producerar videoklipp, musik, bilder och mycket annat!
----------------
Welcome to the TJ Blog, in addition to daily posts, we produces videos, music, photos and more!

 

För mer info:

T's ord och bilder

Uppdaterat 21 juli 2017

 

Tjenare!! I veckan påbörjade vi en undersökning om vad du som läsare vill se mer utav här på vår blogg.

 

Vi uppskattar om du tar dig 2 min av dig dag och svarar så gått du kan :)

 

https://goo.gl/forms/0UP03sXFv59Hhovh2

 

 

J's nyheter

Uppdaterat 27 september:

 

Men hur är man skapt!

             

Sociala medier

                

J´s författarskap

 

Media

               

Tips

   

Tävlingar

    

Övrigt

     

Regler för bloggen

    

Läs om hur du kommenterar, ställer frågor eller lämnar åsikter.

Vad vi accepterar eller annat som handlar om bilder och filmer.

  

Klicka här

Er hörna

     

Kommentera, möt och diskutera bloggen med andra läsare och oss.

 

Gör ditt inlägg direkt

Undrar ni något?

 

Missat något av det nya ?

Följ bloggen

Följ TJ med Blogkeen
Följ TJ med Bloglovin'

Vilka länder besöker oss?

free counters

Läsvärda bloggar

Arkiv

Kategorier


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se