TJ

Senaste inläggen

Av tj - Lördag 7 april 14:00

 


 

ANNONS
Av tj - Fredag 6 april 10:10

Hej allesammans och glad första april och dagarna efter det!

Jag har inte skrivit på nästan en hel vecka eller mer för att jag haft så stora mobilproblem och har det fortfarande.

Nu är det snart över i alla fall och jag ska få en ny skärm idag eller nästa vecka.

Jag har saknat bloggandet mycket och hoppas att tiden finns för att ta igen lite.

Det är mycket som hänt sen sist. Det har hunnit snöa och töa. Förra helgen badade jag mycket i poolen men vet inte om det räknas som det första doppet för året... brukar vara när man badar i sjön;)
Får skriv mera sen idag:)

ANNONS
Av tj - Lördag 31 mars 22:14

 

Påskafton till ära öppnar vi påskägget (för typ elfte gången), hehe! Påskägget kom redan under dymmelonsdagen så där kan jag faktiskt inte ljuga för er. Men påskägget kan ändå symbolisera denna påskafton som gått i ätandets tecken. Påsken för mig och stora delar av min familj handlar just om mat. Det är en massa som ska ätas. I dag blev det påskbord, i morgon blir det lammstek och på måndag kommer släkten och då blir det ännu mer mat. Så ja, fira påsk, jovisst! Låt oss äta ;) Om jag inte redan skrivit det så önskar jag er alla en riktigt glad påsk!

 

 

Av tj - Fredag 30 mars 23:00

        

Då var den långa fredagen snart över … ändå tycker jag inte alls att den varit lång. Kanske för att jag haft så roligt med T. Efter bad, spel och shopping på Grand så mår man gott. Fick till och med göra egen glass på Grand och den var hur god som helst. Under tiden lekte T med kameran som ni ser på bilden.

 

Tröstäter på Grand ;)


Under kvällen tittade jag på Let’s Dance där Britt Ekland blev tvungen att lämna. Jag trodde faktiskt Martina Haag skulle åka ut före henne, men icke sa Nicke! Nåväl, bra kämpat i alla fall. Nu ser jag fram emot två läsdagar och lite lugn och ro under påsken. Det behöver jag!

 

 

Av tj - Fredag 30 mars 13:21

 

Svaret är Växjö! 
Detta är Växjö domkyrka!  

    

Av tj - Torsdag 29 mars 22:45

 

Redan skärtorsdag! Oj, det går verkligen fort nu. Snart är hela mars över och påsken är i antågande. Eller ja, den är ju redan här! Det innebär ett besök till frisören för att fixa till sig lite. Man vill ju vara lite fin till påsk. Men ska jag vara ärlig hade min klippning en helt annan avsikt för jag ville fixa till mig inför dagens möte med en kär vän. Det lönar ju sig att anstränga sig lite. Jag tror faktiskt det hade positiv utgång för han verkade smickrad över initiativet. Men självklart hade inte håret så stor betydelse utan snarare karaktären och det vi pratade om. Så ja, det var ett glatt och uppskattat inslag i vardagen.


Kvällen har också varit bra, men ganska nedtonad. Efter en pizza somnade jag på soffan en timme och har därefter varit lite trött. Kanske lika bra att gå och lägga sig. Ja, varför inte …

 

 

Av tj - Onsdag 28 mars 21:27

Idag hade vi innebandyturnering och jag var teamleader tillsammans med mitt lag. Från vårt fritids tror jag vi hade samanlagt 3 eller 4 lag. Matcherna började och det gick bra.. Vi vann vår grupp, tog oss till kval, semifinal och tillslut så var vi alltså i final efter några timmar.


Det var spännande för att tidigt i matchen så gjorde motståndarna ett mål.... Då fick jag hjärtat upp i halsgropen. Sen gjorde vi ett och sen ett till och sen rann tiden ut och vi stod som segrare1! Väldigt stolt över mitt lag som tog pokalen till Esp.

Bra kämpat!

   

Av tj - Onsdag 28 mars 19:30

   

Vad kan vara bättre en dymmelonsdag än att bege sig till Teleborgs slott och fotografera lite? Hehe, ja, det finns säkert många svar på den frågan. Men det är det jag har gjort i dag tillsammans med Emma och vi hade superkul. Jag fick agera fotograf och det blev många bra bilder faktiskt. Fast det var ju klart kallt och blåsigt så vi orkade inte vara ute så länge. Någon måtta får det ju vara liksom. Men några bilder blev det och det är huvudsaken!

 

 

 

In other languages

Kontakta oss.

    

Om oss!

   

Hej alla läsare!

 

Varmt välkomna till TJ-bloggen, som utöver dagliga inlägg producerar videoklipp, musik, bilder och mycket annat!
----------------
Welcome to the TJ Blog, in addition to daily posts, we produces videos, music, photos and more!

 

För mer info:

T's ord och bilder

Väntande text

 

J's nyheter

Uppdaterat 13 april:

 

Snart kan jag publicera mitt arbete!

 

                      

 

Sociala medier

                

Media

              

Tips

     

Tävlingar

      

Övrigt

       

Regler för bloggen

      

Läs om hur du kommenterar, ställer frågor eller lämnar åsikter.

Vad vi accepterar eller annat som handlar om bilder och filmer.

  

Klicka här

Er hörna

     

Kommentera, möt och diskutera bloggen med andra läsare och oss.

 

Gör ditt inlägg direkt

Undrar ni något?

    

Missat något av det nya ?

J´s författarskap


Följ bloggen

Följ TJ med Blogkeen
Följ TJ med Bloglovin'

Vilka länder besöker oss?

free counters

Läsvärda bloggar

Arkiv

Kategorier


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se