TJ

Senaste inläggen

Av tj - Söndag 8 okt 21:15

 

Hemkommen från en spännande bioupplevelse med Emma! Äntligen fick vi se Blade Runner 2049 med Ryan Gosling i huvudrollen. Vi fick se trailern av filmen när vi var på bio tidigare i år och bestämde oss för att se den. Folk börjar tycka att jag går för mycket på bio, men jag kan inte hjälpa det! Det är ju så många bra filmer i år. Jag minns bara för något år sedan då det knappt var några intressanta filmer som lockade. Min biohistorik vittnar om hur lite jag gick på bio förr. Men i år har det varit ett riktigt bra utbud.

 

Blade Runner 2049 var helt okej som hade de flesta viktiga komponenter jag anser en bra film ska ha. Framför allt lyckades den frambringa en mängd känslor hos mig. Jag fick både skratta, gråta och bli frustrerad. Den lämnar en tomhetskänsla efter sig och en mängd obesvarade frågeställningar hänger i luften vilket kanske inte är så positivt. Emma reagerade också på slutet och tror det kommer en uppföljare. Det skulle jag dock inte vilja påstå, utan antar att det här var Dennis Villeneuve’s version. Ja, fortsättning följer om filmen någon annan gång …

 

Eftersom jag ”firade jul” i fredags har jag tittat på Idol i efterhand och kan säga att jag inte förstår hur Kevin O kunde åka ut! Det var verkligen för tidigt. Visserligen är alla talangerna så grymma att det inte går att bestämma vem som ska åka. Men det var alldeles för tidigt för Kevin O, så mycket vet jag! Överlag var det spännande framträdanden med temat ”Det här är jag”. Man kan dock återigen ifrågasätta valet av låtar hos vissa. Medan talanger som Olivia, Jemima och Gabriel hamnade rätt var Joakim och Noah ute på hal is. Resten försvann mer i mängden vilket kan vara farligt inför framtiden. Nåväl, det är som det är!

 

 

ANNONS
Av tj - Lördag 7 okt 14:13

 

Att klippa sig var verkligen en värdefull kick. Jag fick mycket gjort de sista timmarna och hann skriva ett flertal inlägg till mina seminariemedlemmar. Som alltid brukar det ta sig den sista dagen, antagligen för att man fullt ut kan besvara de andras frågor, eller åtminstone tror man det. Det roliga med seminarierna är att du inte är förberedd på vad som ska diskuteras mer än att du har ett ämne att utgå ifrån. Det är först när seminariet öppnar som du får läsa dina kurskamraters inlägg och funderingar kring det lästa. Deras frågor vägleder seminariet.


Som ett avbrott i seminariet åkte jag till min faster i Alvesta som samlat till släktträff. Det är ju sällan vi träffas så det var ett trevligt inslag. Det roliga med våra träffar är att du aldrig vet vad som ska hända, men kan alltid vara säker på att det händer något. I går utmynnade det hela i ett julfirande exempelvis, med julbord, lekar och skratt. Det var också ett lustigt sätt att fira fasters födelsedag på, men å andra sidan roligare än ”vanliga” tillställningar. Jag älskar därför min vilt galna släkt för deras idéer och tokerier. Med sådana släktingar har man aldrig tråkigt.

 

Kusin vitamin


I dag blir det att skriva essä, städa och kolla igenom program som kolliderat med andra program på TV. Hoppas ni får en bra helg, vi hörs!

 

 

ANNONS
Av tj - Torsdag 5 okt 11:45

 

Äntligen nyklippt! Det var visserligen inte länge sedan jag klippte mig nu, men den här gången kändes det extra behövligt. Jag har varit lite off de senaste dagarna, inte riktigt motiverad med saker och ting. Jag antar att det beror mycket på vädret, det kyliga, regniga och ruskiga höstvädret som drar in. Det gör väldigt många deprimerade har jag förstått, och tydligen drabbar det även mig. Men i dag fick jag då möjlighet att klippa mig igen och en börda lättade. Något satt alltså i håret och jag känner mig bättre till mods.


Med det sagt är jag redo att fortsätta det intressanta seminariet om muslimska tanketraditioner och specifikt muslimsk feminism. Hoppas allt är bra med er!

 

 

Av tj - Onsdag 4 okt 23:10

Puh! I dag vet jag inte vad det har varit med mig. Jag har varit trött nästan hela dagen och inte orkat fokusera på seminariet ordentligt. Jag håller väl inte på att bli sjuk … Nej, det är nog bara att jag sovit dåligt de senaste nätterna kanske. Därför tänkte jag lägga mig nu och hoppas på det bästa!


Gott med en kanelbulle tidigare i dag åtminstone. Det är ju kanelbullens dag om någon nu missat det … visserligen är det ändå över eftersom jag bloggar så sent, men men … nu vet ni!

 

 

Av tj - Onsdag 4 okt 18:00

 

Av tj - Onsdag 4 okt 12:11

Tjenare! Sitter på rast just nu och äter lite.

Idag håller vi på att möblera om inne på fritids för att det ska bli ännu bättre och trevligare. Sofforna flyttas på och hyllorna flyttas ;)

Tidigare i veckan har det bara varit skitväder, idag är det ingen skillnad. Blåsigt och piskande regn.

Idag har vi pyssel och lite dator med skolplus :)

Ha en trevlig eftermiddag då kommer en ny spelning från mig ut på bloggen

Mvh / T

Av tj - Måndag 2 okt 21:15

Hejsan!

 

I dag har jag äntligen fått träffa mina handledare och diskutera uppsatsen tillsammans med mina gruppmedlemmar. Det var mycket som ventilerades och jag har fått bra synpunkter. Framför allt var det givande att lyssna på de andra. Nu kan jag äntligen börja leta upp folk att intervjua och köra!


Jag måste också säga att jag är glad över den kreativitet ni som deltagit i förra veckans tävling bjudit mig och T på. Som T redan skrivit är det Marcus som vunnit. Vilka otroligt vackra bilder! Men de andra deltagarna tog också väldigt bra bilder, med andra ord var det hög klass. Vi är väldigt tacksamma för er medverkan och hoppas på liknande engagemang i fortsättningen.


Önskar er en fortsatt bra kväll!  

 

 

Av tj - Måndag 2 okt 19:51

Hej på er och hoppas att ni alla haft en bra helg!!!!

Vi har under helgen bedömt deltagarnas bilder och kommit fram till en vinnare till den nya Action kameran!


Marcus var namnet och har bidragit till tävlingen med dessa bilder!


   


Vi tackar också de övriga deltagarna för en bra tävling och avvaktar lite med deras bilder tills vi får okej att visa det :)


Nu får ni ha en fortsatt trevlig måndagskväll allesammans!


Hörs imorgon!


 


In other languages

Kontakta oss.

    

Om oss!

   

Hej alla läsare!

 

Varmt välkomna till TJ-bloggen, som utöver dagliga inlägg producerar videoklipp, musik, bilder och mycket annat!
----------------
Welcome to the TJ Blog, in addition to daily posts, we produces videos, music, photos and more!

 

För mer info:

T's ord och bilder

Uppdaterat 21 juli 2017

 

Tjenare!! I veckan påbörjade vi en undersökning om vad du som läsare vill se mer utav här på vår blogg.

 

Vi uppskattar om du tar dig 2 min av dig dag och svarar så gått du kan :)

 

https://goo.gl/forms/0UP03sXFv59Hhovh2

 

 

J's nyheter

Uppdaterat 27 september:

 

Men hur är man skapt!

             

Sociala medier

                

J´s författarskap

 

Media

               

Tips

   

Tävlingar

    

Övrigt

     

Regler för bloggen

    

Läs om hur du kommenterar, ställer frågor eller lämnar åsikter.

Vad vi accepterar eller annat som handlar om bilder och filmer.

  

Klicka här

Er hörna

     

Kommentera, möt och diskutera bloggen med andra läsare och oss.

 

Gör ditt inlägg direkt

Undrar ni något?

 

Missat något av det nya ?

Följ bloggen

Följ TJ med Blogkeen
Följ TJ med Bloglovin'

Vilka länder besöker oss?

free counters

Läsvärda bloggar

Arkiv

Kategorier


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se