TJ

Senaste inläggen

Av tj - Onsdag 16 aug 21:58

Godkväll !! Dagen då skolan kör igång igen och fritids börjar som helt vanligt, ja den närmar sig, bara några få dagar kvar.

Veckan har gått fort , väldigt fort...
Inte känner man att det är full koll heller, utan det är mycket med schema å sånt som vi inte kommer att få igång innan första veckan ens^^

Nu kopplar jag i alla fall av. Ha en bra kväll!

ANNONS
Av tj - Måndag 14 aug 23:12

God kväll!


Äntligen har febern gått ner och jag dras bara med lite lätt bultande huvudvärk. Det har varit en seg helg med inte många knop vilket kanske var väntat med tanke på att jag varit sjuk. Men det gick å andra sidan ingen nöd på mig där jag låg i soffan och läste. Fast det hade klart varit roligt att kunna ägna helgen åt något annat. Till exempel hjälpa min mormor som bestämt att byta bostad och separera från sin sambo. Jag har lite dåligt samvete för att jag inte kan göra något företagsamt men det är som det är! Jag tvangs ligga där jag låg.


Men under söndagen kände jag mig så pass bra att jag orkade gå på bio och se skräckfilmen Annabelle 2. Den hade jag ju längtat att se och bokat plats i tid. Men det sorgliga var att jag inte hade någon att gå med. Har inga vänner som föredrar att se skräck så det fanns inget att göra. Men under dagen hörde en kille som jag chattat med en tid av sig och ställde upp. Det blev alltså en biodejt vilket var väldigt trevligt. Det var beundransvärt att han ställde upp eftersom han praktiskt taget var livrädd under hela filmen. Jag erbjöd honom handen till slut som stöd och det verkade lugna honom. En stor eloge till honom för att han ens ställde upp. Efteråt tog vi en promenad innan hans buss avgick. Det kändes mycket bra även om vi inte hann prata så mycket som man kanske hade önskat. Jag kan därför inte säga mycket om mina uppfattningar eftersom jag behöver mer information och spendera mer tid med honom. Nåja, jag är glad att jag kom ut från lägenheten några timmar i alla fall. Var alldeles utmattad när jag kom hem sedan så jag somnade drygt en timme efter.

 

I dag vaknade jag inte förrän kl. 11 vilket är alldeles för sent! Visst var det skönt med sovmorgon, men 11 tycker jag är lite för länge. Jag kände mig inte utvilad heller med mitt bultande huvud, utan fick vänta drygt två timmar innan tabletterna gjorde verkan och jag orkade göra något vettigt. Hade tänkt träffa Emma en stund i dag och hjälpa henne med sitt wii, men orkade inte. Det var nog ett klokt beslut för snart fick vi en ny tv som mormors (snart f d) sambo bar in i vardagsrummet, och jag fick i uppdrag att koppla in den medan han, mamma och mormor inhandlade saker till mormors lägenhet i stan. Egentligen hade jag väl ingen lust, men jag gjorde det i alla fall. Det här är en tillfällig gåva från morbror och den tas tacksamt emot. Förmodligen är väl jag och mamma bland de sista hushållen som haft en tjock-TV, om inte det sista hushållet. Det är därför lite sorgligt att slänga ut den gamla tv:n som i tolv år förgyllt vår vardag och stått för underhållningen. Men allt har sin tid och det är verkligen dags för en ny tv vid det här laget. Hela tekniken var ju föråldrad. I veckan ska jag koppla in en ny dvd också vilket kommer bli väldigt intressant. Ska bara köpa en HDMI-kabel först.


Yes, det var allt för mig! Vi hörs!

 

 

ANNONS
Av tj - Måndag 14 aug 22:23

Godkväll på er som läser !:)
Ja, idag känner jag verkligen att trycket börjar öka på jobbet. Nu när skolan snart börjar igen för våra barn så märker man att antalet vi har nu jämfört med hela förra veckan är... En del större!;)

Förutom det så har det varit som vilken annan måndag som helst. Imorgon har vi planeringsdag och då gäller det för oss att börja planera aktiviteter, vilka rutiner och regler som gäller och schemat osv.

På toppen av det har jag sen rollspel på kvällen, med andra ord mycket imorgon :)

Godnatt!

Av tj - Söndag 13 aug 20:03

Tjenare!!!
Idag har jag varit lite i Karlskrona och där har jag varit tillsammans ned den grupp som brukar ha rollspel i D&D (förkortning) och det vi gör är att vi har karaktärer som vi gör själva och sen så ska dessa karaktärer ut på olika äventyr som då ledaren för äventyret presenterar, han berättar vad vi ser på platser vi kommer till och vilka monster vi möter.:)

Nu på kvällen så blir det mest att förbereda inför den nya veckan och sen sova lite tidigare än jag gjort denna helg:)

Av tj - Söndag 13 aug 16:15

 

Av tj - Söndag 13 aug 12:00

 

 

Av tj - Lördag 12 aug 12:00 


 

Av tj - Fredag 11 aug 22:29

Hallå allesammans!

 

Hoppas ni alla mår bra och är upplagd för lite helg. Själv har jag gått och blivit sjuk. Kände mig ganska krasslig redan i går med svidande ögon, ont i halsen och lite växtvärk i benen. Det kändes som växtvärk i alla fall. Under natten har jag närmast varit dyblöt och vaknade redan kl. 6, men var fortfarande trött och utmattad. Jag kunde knappt stå upp. Huvudet bultade rejält. Efter en tablett, lite te och vila så kändes det bättre, men jag har varit orkeslös och utan lust att göra någonting. Vilken tur att jag var på biblioteket i går och lånade hem lite nya böcker. Bland annat boken om drottning Victoria av England. Den har jag myst med nu i några timmar och ger den ett gott betyg.

 

Hoppas jag blir frisk tills på söndag då jag tänkte gå på bio och se Annabelle 2. Jag anar att jag får fortsätta vila tills det blir bättring. Att kontakta läkare tror jag inte är nödvändigt än. Håller febern sig nere är det inga problem. Nåväl, jag ser till att krya på mig. Vi hörs!

 

 

In other languages

Kontakta oss.

    

Om oss!

   

Hej alla läsare!

 

Varmt välkomna till TJ-bloggen, som utöver dagliga inlägg producerar videoklipp, musik, bilder och mycket annat!
----------------
Welcome to the TJ Blog, in addition to daily posts, we produces videos, music, photos and more!

 

För mer info:

T's ord och bilder

Uppdaterat 21 juli 2017

 

Tjenare!! I veckan påbörjade vi en undersökning om vad du som läsare vill se mer utav här på vår blogg.

 

Vi uppskattar om du tar dig 2 min av dig dag och svarar så gått du kan :)

 

https://goo.gl/forms/0UP03sXFv59Hhovh2

 

 

J's nyheter

Uppdaterat 8 augusti:

 

Nyklippt kille!

             

Sociala medier

                

J´s författarskap

 

Media

               

Tips

   

Tävlingar

    

Övrigt

     

Regler för bloggen

    

Läs om hur du kommenterar, ställer frågor eller lämnar åsikter.

Vad vi accepterar eller annat som handlar om bilder och filmer.

  

Klicka här

Er hörna

     

Kommentera, möt och diskutera bloggen med andra läsare och oss.

 

Gör ditt inlägg direkt

Undrar ni något?

 

Missat något av det nya ?

Följ bloggen

Följ TJ med Blogkeen
Följ TJ med Bloglovin'

Vilka länder besöker oss?

free counters

Läsvärda bloggar

Arkiv

Kategorier


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se